sâmbătă, 19 aprilie 2008

RUGBY. S-au smuls tagurile de pe Olimpia!

Pe stadionul Olimpia din Capitala a avut loc sambata faza pe sector la rugby tag, competitie care a adus la start peste 35 de echipe din sectoarele trei si patru. Fetele de la Baschet Club Star au participat si ele la acest turneu, reprezentand Scoala 119 "Vasile Voiculescu", acolo unde majoritatea dintre ele invata. Nu au evoluat Alice Nita si Beatrice Roman, care nu au putut fi trecute pe foaia de arbitraj deoarece au implinit 14 ani, Adriana Sisca, care este inca in recuperare, in timp ce Simona Radantu, Corina Rupa si Floriana Cristea nu sunt elevele scolii 119.
Organizarea a lasat mult de dorit, asta si pentru ca Federatia Romana de Rugby nu a respectat categoriile. Astfel, desi s-a inscris cu o formatie suta la suta feminina, Scoala 119 a fost obligata sa joace la competitia rezervata baietilor, pentru clasele V-VI! Astfel, fetele de la Star au fost nevoite sa joace contra selectionatei masculine a Scolii 102, in fata careia a cedat cu 6-8, dupa un meci in care arbitrajul a fost net de partea adversarilor, permitandu-le acestora, in cateva momente, sa le placheze pe jucatoarele alb-rosiii, desi regulamentul nu prevede acest lucru! Mai mult, desi trebuiau sa intre in finala pentru locurile 3-4, sportivele antrenate de Valentin Bala nu au mai fost anuntate sa se prezinte pe teren. Nici pana la aceasta ora nu am putut afla care a fost pozitia oficiala ocupata de fete in concursul masculin. Trebuie sa remarcam totusi evolutia Madalinei Stan (foto, la balon), autoare a cinci eseuri (!), combativitatea Mihaelei Dragomir si a Anei Maria Draghici si patrunderile spectaculoase realizate de Denisa Fitero. Din echipa au mai facut parte: Nicoleta Constantinescu, Miruna Lala, Georgiana Oancea, Ioana Miroiu, Livia Mihai si Elena Florea.

Iata, mai jos, cateva imagini din primul meci pe care fetele l-au jucat in acest turneu. In albastru sunt jucatoarele care au reprezentat Scoala 119 echipa A, in timp ce sportivele cu pieptarase portocalii au evoluat pentru Scoala 119 echipa B. Scor final 7-5 pentru prima formatie.

Niciun comentariu: