duminică, 20 aprilie 2008

VALOARE. Mihaela Dragomir, jucatoarea lunii

Conducerea Baschet Club Star a hotarat ca, incepand de astazi, sa premieze la finalul fiecarei luni calendaristice cea mai constanta sportiva din lotul echipei. Aceasta distinctie va fi acordata de oficialii clubului in baza punctelor marcate de fiecare jucatoare in meciuri, comportamentul acesteia la jocuri si antrenamente si modul in care fiecare respecta deciziile luate de conducatori sau de colegele de lot.
Jucatoarea lunii martie a fost desemnata Mihaela Dragomir (foto), care a totalizat 46 de puncte in intalnirile pe care BC Star le-a avut in aceasta perioada. Mai mult, extrema alb-rosiilor a evoluat foarte bine in partidele importante pe care baschetbalistele alb-rosiii le-au sustinut in aceasta perioada si a fost cea mai constanta sportiva. Mihaela Dragomir este actualul capitan al Baschet Club Star, astfel ca tanara jucatoarea a ajuns una dintre cele mai combative sportive din lot.
Denisa Fitero, cu 34 de puncte, si Simona Radantu, cu 30, s-au clasat pe locurile doi si, respectiv, trei. Cele trei au demonstrat o evidenta crestere de forma si la turneul international de la Wasserburg, din perioada
1-5 aprilie. Echipa ideala a lunii martie este urmatoarea: Simona Radantu, Mihaela Dragomir – Denisa Fitero – Miruna Lala si Alice Nita. Aceste jucatoare au marcat, impreuna, o medie de aproximativ 35 de puncte pe meci. Madalina Stan, Ioana Miroiu si Ana Maria Draghici au avut evolutii oscilante, insa s-au remarcat in defensiva. Floriana Cristea a demonstrat, inca o data, ca este o sportiva de perspectiva, care aspira la un post de titular in sezonul viitor, fiind avantajata si de talie.

Niciun comentariu: