marți, 29 aprilie 2008

PREGATIRE. Antrenamente pentru turneu

Dupa cateva zile de pauza, lotul Baschet Club Star si-a reluat, marti de dimineata, antrenamentele. Fara Ioana Miroiu, Adriana Sisca si Madalina Stan, care nu au putut veni la pregatire, jucatoarele alb-rosiii au fost prezente in sala scolii 119 unde, timp de doua ore, au exersat cateva exercitii necesare pentru turneul final 9-16. In aceasta saptamana, fetele antrenate de Valentin Bala au programate sapte antrenamente, zilele de joi si vineri aducand cate doua sedinte tehnico tactice.
Alice Nita (foto, la minge), Beatrice Roman si Miruna Lala au fost cele mai in forma baschetbaliste, cele trei dovedind un excelent apetit pentru antrenament, chiar daca luni seara jucatoarele au petrecut pana aproape de miezul noptii la ziua Nicoletei Constantinescu. Exista posibilitatea ca, la finele acestei saptamani, sa aiba loc un meci amical cu Olimpia sau cu echipa Clubului Sportiv Scolar 6, insa, pana acum, nimic nu este cert.
In ceea ce priveste turneul final, patru cluburi doresc sa-si asigure organizarea acestuia. Astfel, LPS Alba Iulia, CSS Targu Secuiesc, Raptors Bucuresti si CSS Medias se bat pentru a aduce intrecerea in localitate, existand insa si posibilitatea ca Liceul Mikes Kelemen sa poata intra in aceasta lupta. Avand in vedere ca prima grupa valorica se disputa in Capitala, Raptors pare sa fie in pole position pentru adjudecarea acestei competitii, ultima a sezonului.

Un comentariu:

nu spun minciuni spunea...

cele mai tari fete