sâmbătă, 26 aprilie 2008

ANIVERSARE. La multi ani, Nico!

Una dintre cele mai bune jucatoare ale Baschet Club Star isi serbeaza astazi ziua de nastere.
Nicoleta Constantinescu (foto) mai pune un an langa cei 12 de pana acum si se pregateste de petrecerea pe care o va da luni,
28 aprilie, de la ora 16:00, cand si-a invitat toate colegele de echipa la ea acasa. Pe aceasta cale, conducerea clubului nostru ii ureaza baschetbalistei multa sanatate, cat mai multe partide in tricolul alb-rosu si incredere in ea insasi, pentru a depasi toate obstacolele pe care i le ofera viata.
Nascuta pe 26 aprilie 1995, Nico, asa cum ii spun prietenele, a debutat la BC Star pe 30 octombrie 2006, atunci cand echipa noastra a evoluat in primul sau meci, castigat cu scorul de 55-10 cu Royal Fun. In aceasta intalnire, Nicoleta Constantinescu a marcat doua puncte si si-a aratat calitatile de pasatoare inca de la primul sau joc, cand a fost servantul ideal pentru Andra Vasile, Beatrice Roman si Alice Nita, sportive care au totalizat impreuna 36 de puncte. Nico este, prin excelenta, o adevarata jucatoare de echipa, ea exceland la capitolul pase decisive, unde are stabilit un record de 14 reusite, si interceptii. Fundasul alb-rosiilor a realizat 12 puncte, record al carierei, pe 20 mai 2007, intr-un joc de pregatire dintre Baschet Club Star si Olimpia, incheiat cu scorul de 55-10. Nicoleta Constantinescu a adunat, de-a lungul prezentei sale in tricoul cu numarul patru, 171 de puncte in 77 de partide jucate, totalizand o medie de 2,22 puncte pe meci. La multi ani, Nico!

3 comentarii:

Anonim spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
AnaStar#7 spunea...

La multi Ani Niko:*:*!!!!>:D<

ioana#11 spunea...

La multi ani muca....::*:*