joi, 24 aprilie 2008

AMICAL. Succes la zece puncte diferenta

Ca in fiecare joi seara, Baschet Club Star a disputat un meci amical cu selectionata masculina a Scolii 119 "Vasile Voiculescu", partida castigata de jucatoarele alb-rosiii cu scorul de 94-84, pe sferturi 22-14,
13-39, 39-14 si 20-17. Denisa Fitero,
cu o double double, 19 puncte si
11 recuperari, Mihaela Dragomir,
17 puncte, sapte recuperari si trei pase decisive, si Miruna Lala, 17 puncte, au fost cele mai bune realizatoare ale formatiei antrenate de Valentin Bala. Ioana Miroiu si Ana Maria Draghici (foto) si-au impartit in mod egal 20 de puncte, in timp ce Madalina Stan, cu opt puncte, a fost cea care a inchis, practic, jocul, cu o superba aruncare de la semidistanta. De la adversari s-au remarcat Robert Nijloveanu, autor a 28 de puncte, si Cosmin Lala, care a marcat 18 puncte.
Chiar daca, la jumatatea intalnirii, fetele au fost conduse cu 35-53, dupa pauza situatia s-a inversat. Introducerea Anei Mariei Draghici a schimbat total cursul partidei, extrema de la Star a reusit trei interceptii consecutive si apoi a castigat cateva mingi importante pe recuperare, in atac, contribuind decisiv la victoria jucatoarelor alb-rosiii. In sfertul al treilea s-a decis invingatoarea. Baschetbalistele care au fost pe teren in aceasta perioada, Mihaela Dragomir, Ioana Miroiu, Nicoleta Constantinescu, Simona Radantu, Miruna Lala, Denisa Fitero si Ana Maria Draghici au inscris fiecare cel putin cate un cos din actiune si au intors ecartul de la un dezavantaj de 18 puncte la pauza, la scorul de 74-67 dupa trei sferturi din meci. In ultima parte a jocului Baschet Club Star a marcat 20 de puncte si a primit 17, reusind sa-si adjudece partida cu 94-84.

Niciun comentariu: