sâmbătă, 15 martie 2008

PREGATIRE. Victorie la scor cu Olimpia!

Astazi, in sala Olimpia din Capitala, s-a disputat partida amicala dintre Baschet Club Star si Olimpia, adjudecata de jucatoarele alb-rosiii cu 89-36, la capatul unui meci pe care l-au dominat din primul minut. Pentru acest meci antrenorii celor doua formatii au apelat numai la jucatoarele nascute in anii 1995 sau mai mici, adica sportivele care anul viitor vor juca in Campionatul National Under 14.
B.C. Star a inceput intalnirea perfect si a inscris 12 cosuri fara a primi vreunul, astfel ca, dupa primul sfert, fetele antrenate de Valentin Bala aveau deja 33-6!
Ana Maria Draghici (foto) a incheiat partida cu 15 puncte marcate insa, la final, alte trei baschetbaliste de la Star au avut peste zece puncte: Simona Radantu (14) si Denisa Fitero si Mihaela Dragomir (ambele cu cate 13 fiecare). Ioana Miroiu si Madalina Stan si-au impartit in mod egal 16 puncte, acelasi lucru facandu-l si Miruna Lala si Nicoleta Constantinescu cu cele 18 puncte realizate impreuna. Din pacate, meciul a fost stricat spre final de cateva intrari foarte dure ale gazdelor, peste limita regulamentului, care si-au dorit foarte mult sa castige acest meci.
Chiar daca de la Olimpia nu au evoluat trei jucatoare bune, care au fost menajate de antrenoarele Liliana Ciobanu si Mandica Ciubancan pentru turneul semifinal de junioare trei, Baschet Club Star nu avea cum sa piarda acest joc, jucatoarele alb-rosiii neavand-o pe teren pe Adriana Sisca, a carei accidentare la mana se pare ca este mai grava decat ne-am fi asteptat, centrul de la Star avand iar antebratul in ghips.

Niciun comentariu: