duminică, 30 martie 2008

OBIECTIV. La un pas de turneul final

Dupa primul turneu semifinal din seria A, din Grupa Valorica B, care s-a disputat la finele acestei saptamani in sala scolii 97 din Capitala, Baschet Club Star a ocupat locul al doilea, cu cinci puncte din sase posibile, fiind invinsa in meci direct de Liceul "Mikes Kelemen" Sfantu Gheorghe, cu scorul de 24-64. Pe locurile trei si patru se afla CSS 6 si Royal Fun, cu patru, respectiv trei puncte.
In prima intalnire, BC Star s-a impus cu 34-25 in fata formatiei Royal Fun Bucuresti, dupa un joc controlat, in prima sa parte, de fetele antrenate de Valentin Bala. Dupa pauza, adverarele au revenit spectaculos si au castigat chiar sfertul patru cu 10-2, reusind sa se apropie, la un moment dat, si la sase puncte. A urmat apoi meciul dintre LMK Sfantu Gheorghe si CSS 6, un joc castigat fara probleme de reprezentantele judetului Covasna, care au invins cu un sec 50-8.
Reuniunea de dupa amiaza le-a adus fata in fata pe CSS 6 si Royal Fun, in primul joc, intalnire incheiata cu scorul de 39-18 pentru prima echipa, care a terminat prima zi a intrecerii pe pozitia a doua, ce ii asigura calificarea la turneul final 9-16. In cel mai asteptat meci al zilei, LMK a facut cam tot ce a vrut pe teren in partida cu Baschet Club Star, impunandu-se cu 64-24, la capatul unei partide in care doar Ioana Miroiu si Denisa Fitero (foto) au fost mai combative. Prima a incheiat cu sapte puncte, iar cea de-a doua cu cinci. Gazdele au ratat multe mingi de sub panou, mai ales in sferturile doi si trei, unde LMK s-a distantat decisiv.
In ultima zi a intrecerii, duminica, LMK a trecut lejer de Royal Fun, cu scorul de 41-18, iar Baschet Club Star s-a distantat abia dupa pauza in fata rivalelor de la CSS 6 Bucuresti, scor 38-14. Denisa Fitero a fost cosgetera alb-rosiilor in acest turneu, cu 18 puncte in trei intalniri, ea fiind urmata de Mihaela Dragomir (15 puncte) si de Nicoleta Constantinescu
(12 puncte). In urma acestor rezultate, LMK mai are nevoie de o singura victorie pentru a-si asigura calificarea la turneul final 9-16, in timp ce Baschet Club Star este la doua succese de aceasta competitie, ultima a sezonului intern.

Niciun comentariu: