vineri, 28 martie 2008

CAMPIONAT. Pentru un loc sub soare

Maine si duminica are loc la sala scolii 97 din Bucuresti primul turneu semifinal din cadrul seriei A din Grupa Valorica B, din care fac parte patru echipe: Clubul Sportiv Scolar 6, Royal Fun, Liceul "Mikes Kelemen" Sfantu Gheorghe si Baschet Club Star. Jucatoarele
alb-rosiii au ca obiectiv clasarea pe unul din primele doua locuri in grupa, acestea aducand automat calificarea la turneul final pentru locurile 9-16. BC Star va debuta in aceasta intrecere sambata dimineata, de la ora 10:30, impotriva clubului Royal Fun Bucuresti. Tot sambata, elevele antrenate de Valentin Bala vor juca derby-ul seriei, de la ora 16:30, cu LMK Sf. Gheorghe. Duminica, de la ora 12:00, Star va intalni pe CSS 6. In ceea ce priveste lotul echipei noastre trebuie sa subliniem faptul ca vor lipsi de la turneul din Capitala Beatrice Roman si Adriana Sisca, ambele suspendate pentru patru, respectiv trei etape.
Nici Mihaela Dragomir (foto) nu se stie daca va fi apta in totalitate de joc pentru aceasta competitie, deoarece extrema formatiei noastre a avut o problema de sanatate. De altfel, jucatoarea nu s-a antrenat in aceasta saptamana. Noutatile din tabara noastra sunt Elena Florea si Floriana Cristea, cele doua urmand sa fie trecute pe foaia de arbitraj de la primul si pana la ultimul meci. O alta problema de lot vine de la Ioana Miroiu, care este racita. Capitanul Baschet Club Star a fost la antrenamente insa randamentul sau nu este cel asteptat, asa ca nu se stie daca Ioana va putea evolua in toate jocurile. Toti fanii si sustinatorii echipei sunt asteptati la sala scolii 97 pentru a le incuraja pe fete in cele trei intalniri din grupa A, la turneul semifinal, ele avand nevoie de cat mai multe victorii pentru a-si asigura calificarea cat mai devreme posibil si sa mearga la al doilea turneu de la Sfantu Gheorghe, din perioada 11-13 aprilie, fara emotii.

Niciun comentariu: