marți, 11 martie 2008

CERERE. S-au depus actele pentru turneu

Baschet Club Star a depus astazi, la sediul Federatiei Romane de specialitate, documentele pentru organizarea primului turneu al seriei A, din Grupa Valorica B, din care mai fac parte Liceul Mikes Kelemen Sfantu Gheorghe, Clubul Sportiv Scolar 6 Bucuresti si Royal Fun Bucuresti. Intrecerea se va desfasura in perioada 29-30 martie, la sala scolii 97 din Capitala, unde, timp de doua zile, cele patru formatii se vor bate pentru unul din primele doua locuri din grupa, care asigura calificarea la turneul final 9-16. Clubul nostru asteapta acum aprobarea din partea FRB, un raspuns oficial urmand sa se primeasca cel mai tarziu luni, 17 martie, la ora 16:00.
Pentru a putea fi gazda unei asemenea competitii, federatia de specialitate din tara noastra a pus si cateva conditii echipelor care doresc sa-si adjudece o asemenea intrecere. BC Star va trebui sa asigure locuri de cazare si de masa echipelor din provincie si arbitrilor din afara Bucurestiului, sala unde se disputa jocurile trebuie sa fie la dimensiuni FIBA si sa aiba tabela electronica, orele si meciurile din program sa fie respectate si posibilitatea de transport catre diverse alte locatii care necesita implicarea FRB.
In cazul in care Baschet Club Star va organiza acest turneu din cadrul Campionatului National feminin Under 14, programul de jocuri va fi urmatorul:
Sambata, 29 martie 2008
Etapa I
ora 10:30: Royal Fun – CSS 6
ora 12:00: BC Star – LMK Sf. Gheorghe
Etapa a II-a
ora 15:00: LMK Sf. Gheorghe – CSS 6
ora 16:30: Royal Fun – BC Star
Duminica, 30 martie 2008
Etapa a III-a
ora 10:30: Royal Fun – LMK Sf. Gheorghe
ora 12:00: CSS 6 – BC Star

Niciun comentariu: