marți, 5 februarie 2008

TURNEU. BC Star va pleca in Germania

La sfarsitul lunii martie, inceputul lunii aprilie, Baschet Club Star va merge in Germania, la Wasserburg, pentru un turneu international Under 14, la feminin. In aceste zile, conducerea clubului incearca sa gaseasca cele mai bune solutii pentru deplasarea lotului catre locatia mai sus amintita. Din cate se pare, jucatoarele alb-rosiii vor calatori cu avionul pe ruta Bucuresti-Munchen, urmand ca din Munchen sa se mearga cu trenul pana la Wsserburg. Calatoria ar dura aproximativ patru ore, plecarea avand loc la ora 14:55 din Capitala, iar cazarea, in localitatea in care se va disputa competitia, se va face la ora 18:00, ora locala. Delegatia BC Star va avea 16 persoane si va calatori catre Germania cu un avion de linie al companiei Tarom. In aceste zile urmeaza sa se afle cu siguranta si cat vor costa biletele, deoarece exista posibilitatea ca fetele antrenate de Valentin Bala sa nu isi achite costul tichetelor, acesta urmand a fi acoperit gratie unei sponsorizari.
In ceea ce priveste turneul, acesta va incepe oficial pe 1 aprilie si se va incheia pe 3. BC Star va sustine cinci jocuri la Wasserburg, dupa cum urmeaza: doua meciuri pe 1 aprilie, unul pe 2 aprilie si alte doua partide pe 3 aprilie. Finalele intrecerii se vor disputa pe 4 dimineata, data la care delegatia noastra se va intoarce in tara, tot cu avionul. Alice Nita isi va serba, pentru a doua oara, dupa Viena in 2007, ziua de nastere in strainatate! Pivotul BC Star ne-a declarat ca s-a obisnuit cu acest lucru: "Anul trecut mi-am tinut onomastica la Viena. A fost superb cand am servit bomboane chiar in avion. Acum o sa-mi serbez ziua in Germania. Este frumos ca imi petrec aceste zile in alte tari, dar trebuie sa ma obisnuiesc cu ideea ca avem de jucat si turnee".
Cele 12 jucatoare care vor face deplasarea in Germania sunt: Nicoleta Constantinescu, Simona Radantu si Ioana Moroiu (fundasi), Corina Rupa, Mihaela Dragomir, Ana Maria Draghici, Madalina Stan si Beatrice Roman (extreme), Miruna Lala, Adriana Sisca si Denisa Fitero (centri), Alice Nita (pivot). Din delegatie vor mai face parte Valentin Bala (antrenor), Doamna Director Carmen Toader, de la Scoala 119, dar si Dorina si Alina Miroiu, mama si sora Ioanei Miroiu.

Niciun comentariu: