sâmbătă, 16 februarie 2008

RETUR. Sase meciuri grele

Astazi incepe cea de-a doua parte a grupei valorice A, seria A, din cadrul Campionatului National feminin Under 14. Dupa disputarea primelor sase partide, Baschet Club Star mai are sanse de calificare la turneul semifinal, in timp ce Olimpia si Universitatea Craiova sunt deja in Top 12. Jucatoarele alb-rosiii au nevoie de doua victorii la scor cu Raptors, pentru a ramane in prima grupa valorica, cele doua succese trebuind sa aiba un cumul de minim 25 de puncte, deoarece Raptors a trecut de Star in cele doua manse din tur la 24 de puncte: 50-38 si 57-45.
Sala Scolii 97 din Capitala va gazdui astazi si maine primele duble din retur cu Olimpia Bucuresti. Baschet Club Star a intalnit formatia din soseaua Iancului de sase ori in acest sezon, toate partidele fiind adjudecate de sportivele antrenate de Lili Ciobanu.
De partea cealalta, jucatoarele pregatite de Valentin Bala au avut cateva meciuri de verificare in aceasta saptamana, in care au fost testate toate componentele echipei. Pentru intalnirea cu Olimpia au fost tinute in lot urmatoarele fete: Ioana Miroiu, Simona Radantu si Nicoleta Constantinescu (fundasi), Mihaela Dragomir, Corina Rupa, Ana Maria Draghici,
Beatrice Roman si Madalina Stan (extreme), Denisa Fitero, Adriana Sisca si Miruna Lala (centri) si Alice Nita (pivot).

Niciun comentariu: