joi, 24 ianuarie 2008

SANSA. Pe viata si pe moarte cu Raptors!

Desi urma sa se dispute initial in sala Constructorul, partida dintre Raptors si Baschet Club Star, din cadrul grupei valorice A din Campionatul National feminin Under 14, va avea loc in sala Scolii 54 din Capitala. Aceasta schimbare
s-a facut deoarece echipa gazda nu a primit pozitii de joc in locatia in care se antreneaza, din cauza unui turneu de volei. Revenind la partida, jucatoarele alb-rosiii vor sa faca doua meciuri mari si sa stearga cu buretele evolutiile mai slabe de pana acum. „Daca suntem pe ultimul loc in grupa asta nu inseamna ca am si pierdut deja cu Raptors. Trebuie sa avem incredere in noi si sa intram pe teren cu dorinta de a castiga”, a declarat, optimista, Ioana Miroiu, pentru site. Simona Radantu este la fel de increzatoare precum colega ei si este convinsa ca formatia la care este legitimata poate sa ajunga in turneul semifinal: „Este adevarat ca am avut probleme in ultimul timp. Insa vreau sa le demonstram tuturor ca suntem o echipa. Acest lucru este cel mai important acum. Suntem constiente ca sambata si duminica se joaca partidele pentru calificarea la turneul semifinal”. Desi au avut un program special de pregatire pentru acest meci, jucatoarele alb-rosiii nu l-au respectat intocmai si asta s-a vazut si la intalnirea de ieri, cu echipa Clubului Sportiv Scolar 6, castigata mai greu decat o arata scorul, cu 59-35. Fara indoiala, diferenta de un an dintre cele doua formatii se va cunoaste in runda a treia din cadrul grupei A. La finele turului, vom putea sti daca sansele Baschet Club Star raman intacte pentru a spera la o calificare in Top 12. Mihaela Dragomir, Ioana Macovei si Madalina Stan nu s-au antrenat in ultimele zile, fiind racite, prezenta lor la dubla cu Raptors fiind pusa sub semnul intrebarii.
Raptors a ajuns in grupa valorica A de pe locul doi din grupa preliminara B, din care a mai facut parte si Univ. Craiova si a avut al 14-lea coeficient la raportul victorii-infrangeri. Cel mai mare numar de puncte l-a reusit in meciul cu CSS Ploiesti, din Capitala, pe care l-a castigat cu 100-9! Cel mai mic numar de puncte l-a inscris in meciul cu Univ. Craiova, de acasa, pierdut cu 35-61. A terminat seria cu patru victorii si patru infrangeri. Raptors si Star s-au intalnit o singura data,pe 9 noiembrie 2007, intr-un meci amical, castigat de Raptors cu 50-36.

Un comentariu:

monica spunea...

Mă numesc Rădulescu Monica ştiu că fetele din această echipă sunt foarte bune şi încrezătoare.bafta...