sâmbătă, 26 ianuarie 2008

RATARI. A fost prea tarziu...

Un sfert patru incredibil, in care jucatoarele alb-rosiii au readus speranta in inimile fanilor, greseli nefortate in primele doua perioade si ratari din pozitii aproape imposibile au caracterizat partida dintre Raptors si Baschet Club Star, scor final 50-38, din cadrul Campionatului National feminin Under 14, disputata astazi in sala Scolii 54, din Capitala. "Le-am spus fetelor, cu o seara inainte, ca Alice Nita si Beatrice Roman pot influenta rezultatul acestei duble. Din pacate asa a fost... Amandoua au evoluat slab in prima jumatate si nu au putut sa finalizeze nici macar de sub cos. Pacat, pentru ca am fi putut castiga astazi, daca cele doua ar fi inscris macar jumatate din cat au ratat. Este adevarat insa ca meciul l-am pierdut cu totii. De la antrenor si pana la ultima jucatoare. Sper ca maine sa egalam situatia, desi va fi infinit mai greu, insa nu imposibil", a declarat Valentin Bala, tehnicianul B.C. Star, pentru site.
Ioana Miroiu a avut si ea sansa sa readuca pe Star in meci, cu trei minute inainte de final, insa aruncarile sale nu si-au atins tinta. Mai mult, inconstanta de la "libere" a contat la finalul intalnirii. Fetele noastre au beneficiat astazi de 36 de aruncari de la linia de penalitate, marcand doar 10! Aici s-a decis, practic, invingatioarea, chiar daca Raptors a avut doar un punct din noua posibile de la "faule". Au mai contat, este adevarat, si greselile nefortate comise de Beatrice Roman in primele zece minute de joc, atunci cand Bety a comis de patru ori abatere de pasi.
Simona Radantu (foto) si Betrice Roman si-au impartit in mod egal 18 puncte, in timp ce Corina Rupa a reusit trei interceptii in mai putin de
120 de secunde, Star revenind atunci in joc de la 27-48 la 36-48! In final, adversarele au mai punctat inca o data, iar Beatrice Roman a inchis tabela prin doua aruncari libere. Ioana Miroiu a avut sansa sa reduca din diferenta la zece puncte, insa aruncarea sa a fost prea scurta iar prima intalnire a revenit celor de la Raptors cu 50-38. Maine, de la ora 8:30, tot in sala Scolii 54 se anunta un meci de zile mari, in care jucatoarele alb-rosiii vor fi incurajate asa cum nu au mai fost pana acum!

Niciun comentariu: