duminică, 23 decembrie 2007

CRACIUN. Mosul a avut tolba plina

Sambata, 22 decembrie, Mos Craciun a venit si la baschetbalisti. De la jucatori de babybaschet si pana la juniori, acestia s-au simtit minunat in sala Rapid, din Capitala, acolo unde federatia de specialitate a organizat un eveniment superb, numit sugestiv "Baschet cu usile deschise". Presedintele Carmen Tocala ne-a declarat: "Am ales aceasta denumire tocmai pentru ca sa vina la sala cat mai multi copii, legitimati sau nu. Acest lucru nu a contat. Am adus jucatori de prima liga pentru ca cei mici sa aiba de la cine invata si cred ca ne-am simtit cu totii minunat".
In arena s-au echipat si au devenit antrenori, pentru cateva ore, sportivi precum Andrei Capusan
(C.S. Otopeni), Claudiu Fometescu (Dinamo Bucuresti), Catalina Serban (Rapid Bucuresti), Ioana Pinter (Rapid Bucuresti), Dan Dacian
(antrenorul lotului national under 12) si insusi presedintele FRB, doamna Carmen Tocala, care a tinut sa lucreze cu fetele de la Baschet Club Star cateva procedee specifice din aparare.
Simona Radantu, Nicoleta Constantinescu, Ioana Miroiu,
Mihaela Dragomir, Ana Maria Draghici si Denisa Fitero (randul de sus,
de la stanga la dreapta), Beatrice Roman, Miruna Lala si Alice Nita
(randul de jos, de la stanga la dreapta) au avut prilejul sa evolueze intr-un meci demonstrativ pe parchetul celei mai frumoase sali din Bucuresti, iar apoi sa faca o fotografie langa pomul de Craciun, alaturi de Valentin Bala, cel care s-a ocupat in acest an de pregatirea echipei. Dupa poza, jucatoarele alb-rosiii au avut bucuria sa primeasca de la Mos cate o minge Spalding si un sac de antrenament din aceeasi marca.
In aceasta dimineata, cateva fete din lotul Baschet Club Star au revenit in sala pentru un joc amical, in care s-au exersat si cateva scheme de joc. Desi sportivele au initial vacanta pana pe 4 ianuarie, s-ar putea ca programul de pregatire al formatiei noastre sa sufere cateva modificari, acesta urmand a fi afisat pe site in cel mai scurt timp.

Foto: Alex Dobrescu (www.halfcourt.info)

Un comentariu:

Todoran-Rares Daniel Nicolae spunea...

craciun fericit! sa ai parte numai de bucurii si impliniri...