duminică, 4 noiembrie 2007

EXPERIENTA. Olimpia a ramas lider

Inainte de dubla cu Olimpia Bucuresti, Baschet Club Star si-a propus doua lucruri: sa evolueze peste cum au facut-o Royal Fun si CSS 6 cu gruparea din Soseaua Iancului si sa poata spune, la finalul partidelor, ca jocul practicat a fost unul placut pentru spectatori. Fara a abuza de trageri de timp, faulturi sau aparari ilegale, jucatoarele alb-rosiii si-au aparat sansa in fata unei formatii care are sportive care practica baschetul de performanta de cel putin patru ani de zile. In aceste conditii, victoriile oaspetelor cu 76-11 si 117-21 sunt categorice si logice, daca tinem cont ca la adversare sunt legitimate trei jucatoare din lotul national. Mai mult, Lili Ciobanu, antrenoarea Olimpiei Bucuresti, a spus despre fetele noastre: „Joaca frumos, sunt o echipa legata, au aruncari curate si stiu sa se apere regulamentar, fara a face faulturi stupide sau chiar antisportive. Merita sa se califice mai departe, insa de acolo va fi foarte greu pentru Star, pentru ca experienta va fi cruciala in partidele din faza a doua”.
In cele doua intalniri din ultima etapa dubla a turului, Olimpia a aratat ca este o formatie matura, care are deja formate relatiile de joc si care se gandeste foarte serios la titlu. Ca rezultat, Baschet Club Star ar fi putut obtine, poate, mai mult, insa ratarile si imprecizia paselor au costat scump. Ieri, Adriana Sisca a blocat-o senzational pe Ioana Toparceanu, baschetbalista noastra fiind cu aproape 25 de centimetri mai scunda decat sportiva de la Olimpia! Nici Ioana Mirou (foto, in rosu) si nici Corina Rupa nu s-au lasat mai prejos si au reusit si ele doua capace in partida de astazi. Chiar daca a evoluat in fata unui team foarte puternic, Baschet Club Star a rulat intreg lotul de jucatoare, in timp ce Olimpia si-a mentinut in teren, mult timp, cele mai experimentate jucatoare.
Timp de o saptamana va fi pauza, dupa care va incepe returul, jucatoarele alb-rosiii urmand sa intalneasca, in deplasare, pe 17 si pe 18 noiembrie, pe formatia Clubului Sportiv Scolar nr. 6 Bucuresti. Cum Royal Fun si C.S.S. 6 si-au impartit victoriile in etapa de astazi, Baschet Club Star nu mai poate scapa calificarea in faza urmatoare a Campionatului National Under 14, fetele antrenate de Valentin Bala si Mirela Fratila avand nevoie doar de o victorie in urmatoarele sase etape pentru a accede mai departe!

Iata, mai jos, rezultatele si clasamentul grupei A, dupa prima parte a campionatului:

Etapa I
Olimpia Bucuresti - Royal Fun 113-2 si 80-4 (2-0)
Baschet Club Star - C.S.S. 6 Buc. 38-15 si 37-14 (2-0)

Etapa a II-a
Royal Fun - Baschet Club Star 4-41 si 3-45 (0-2)
C.S.S. 6 Buc. - Olimpia Bucuresti 10-148 si 9-104 (0-2)

Etapa a III-a
Baschet Club Star - Olimpia Buc. 11-76 si 21-117 (0-2)
Royal Fun - C.S.S. 6 Buc. 20-27 si 30-22 (1-1)

Clasament *)
1. OLIMPIA BUCURESTI, 6 meciuri jucate, 12 puncte
2. BASCHET CLUB STAR, 6 meciuri jucate, 10 puncte
3. C.S. Royal Fun, 6 meciuri jucate, 7 puncte, 50:49 in meci direct
4. C.S.S. 6 Bucuresti, 6 meciuri jucate, 7 puncte, 49:50 in meci direct
*) - primele doua echipe se califica direct in faza a doua

Iata, mai jos, cateva imagini din cea de-a doua partida dintre Baschet Club Star si Olimpia Bucuresti. Jucatoarele noastre evolueaza in echipament complet rosu

4 comentarii:

secret spunea...

nu le va fi greu in faza a doua daca se lupta castiga daca nu asta e:P:P

fan B C STAR spunea...

Felicitari fetelor! Chiar daca nu ati reusit sa treceti de Olimpia, ati reusit sa faceti un spectacol pentru fanii vostri. Demonstrati in continuare ca sunteti o echipa si rezultatele vor fi pe masura. Bravo!!!!

smecherul spunea...

eu ma bucur ca profu' are schimbari. daca je nu joaca bine intra coco, dak nu merge ioana o baga pe niko etc. cand nu da cosh alice miruna da si ea. bravo perntru profu' si pentru fete!

secret spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.