duminică, 28 octombrie 2007

SANSA. Aproape de calificare!

Baschet Club Star a castigat ambele partide cu Royal Fun Bucuresti si a luat o obtiune serioasa pentru calificarea in faza urmatoare a Campionatului National de junioare trei. Fetele noastre au reusit sa invinga in ambele partide, sustinute in deplasare, cu 41-4 si 45-3, dupa intalniri pe care le-au dominat categoric. Chiar daca au evoluat inca departe de asteptari, jucatoarele alb-rosiii si-au indeplinit baremul: patru victorii, din tot atatea posibile, dupa primele doua etape duble din tur. Cu opt puncte din opt, sportivele antrenate de Valentin Bala si Mirela Fratila ocupa locul al doilea in serie, dupa Olimpia Bucuresti, care are acelasi numar de puncte, insa un cosaveraj net superior. „Pana la urma este foarte important ca am reusit sa ne indeplinim ceea ce ne-am propus si asta este tot ceea ce conteaza acum. Normal ca nu sunt multumit de jocul echipei, insa, nu am ce sa le reprosez fetelor, deoarece ele au castigat tot pana acum si sunt la un pas de accederea in faza a doua a intrecerii. Pentru asta mai avem nevoie doar de trei victorii sau, poate, chiar de doua”, a spus Valentin Bala pentru site.
Denisa Fitero (foto, in alb) a declarat ca Baschet Club Star va incerca sa ajunga pana in turneul semifinal. „Suntem bine pregatite si multa lume nu ne-a luat in seama. Abia acum am inceput sa aratam ca avem o echipa adevarata si ca suntem capabile de rezultate surprinzatoare. Am demonstrat-o si o vom demonstra pe teren”, a incheiat centrul alb-rosiilor.
Despre etapa dubla cu Royal Fun trebuie sa remarcam faptul ca cel de-al doilea meci s-a jucat in sala de educatie fizica a Scolii 119 „Vasile Voiculescu”, adica exact acolo unde se antreneaza B.C. Star. Partida s-a disputat in aceasta locatie deoarece clubul organizator, Royal Fun, nu a putut asigura o a doua pozitie de joc. „Am luat aceasta decizie pentru a da posibilitatea fetelor sa joace. Este mult mai bine pentru ele, decat sa castige prin neprezentarea adversarului. Si, cred eu, aceasta a fost decizia corecta. Eu sunt fericit ca avem suporteri la fiecare meci si asta conteaza mult pentru noi, ca si colectiv”, a mai adaugat Valentin Bala. Miruna Lala, cu sapte puncte si opt recuperari, Mihaela Dragomir, sase puncte si sase pase decisive, si Beatrice Roman, cu sase reusite, s-au remarcat in primul joc de asatzi, in timp ce Alice Nita, zece puncte, Simona Radantu, cu noua, si Madalina Stan cu sase puncte, au fost jucatoarele care s-au evidentiat in partida a doua cu Royal Fun.

CLASAMENT, GRUPA A *
1. OLIMPIA BUCURESTI - 8 puncte, cosaveraj 450:20
2. BC STAR BUCURESTI - 8 puncte, cosaveraj 161:36

3. Royal Fun Bucuresti – 4 puncte, cosaveraj 13:279
4. CSS nr. 6 Bucuresti – 4 puncte, cosaveraj 43:332

*) = primele doua echipe se califica direct in faza a doua a
Campionatului National Under 14

Iata, mai jos, ultimele doua minute din cel de-al doilea joc dintre Baschet Club Star si Royal Fun, meci disputat in sala de educatie fizica si sport a Scolii 119 "Vasile Voiculescu". Fetele noastre au evoluat in echipament complet rosu si au jucat in urmatoarea componenta: Ioana Miroiu - Corina Rupa, Madalina Stan - Simona Radantu - Denisa Fitero

Niciun comentariu: