miercuri, 7 noiembrie 2007

AMICAL. Fata in fata cu Raptors


Cum in acest sfarsit de saptamana este pauza, pentru ca turul s-a incheiat in urma cu cateva zile, oficialii Baschet Club Star au hotarat sa programaeze un meci de pregatire pentru ca fetele sa ramana in priza pentru reluarea campionatului. Astfel, vineri, 9 noiembrie, de la ora 20:00, jucatoarele alb-rosiii vor disputa un joc amical cu echipa Raptors Bucuresti, aceasta fiind si ea calificata direct in faza a doua a Campionatului National Under 14, la feminin. "Am ales aceasta intalnire deoarece Raptors ar putea fi o posibila adversara in grupa de calificare pentru turneul semifinal si este bine sa stim cum stam inainte de intalnirile oficiale. Eu cred ca, in faza urmatoare, seria noastra va fi compusa din Olimpia, Raptors si CSS Universitatea Craiova, deoarece, daca se respecta principiul zonal, cele trei grupari sunt cele mai apropiate ca distanta", a declarat Valentin Bala, pentru site. In aceasta seara Baschet Club Star si-a reluat antrenamentele, dupa doua zile de pauza, insa, din pacate, in lot sunt cateva indisponibilitati sau accidentari. "Este normal sa fie asa acum. Prima parte a campionatului ne-a aratat cat de greu a fost, este si va fi. Ma bucur ca avem jucatoare care se bat pentru fiecare post si ca nu exista, inca, o formatie de baza", a adaugat tehnicianul de la Star.

In functie de randamentul fetelor din meciul cu Raptors se va hotari si programul pentru acest sfarsit de saptamana. Sambata, sportivele care au evoluat mai putin in tur si in jocurile de verificare, vor evolua contra selectionatei masculine a Scolii 119 "Vasile Voiculescu". Va reamintim ca Baschet Club Star va evolua in prima etapa dubla din retur in deplasare cu echipa Clubului Sportiv Scolar nr. 6, pe 17 si pe 18 noiembrie. Sala si orele de disputare ale partidelor vor fi comunicate ulterior.

3 comentarii:

secret spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
secret spunea...

fetelor sper sa castigati cu raptors >

eu spunea...

fetelor,o sa le batem pe reptors pt ca noi suntem mereu victorioase si in curand le vom bate si pe olimpia daca ne vom stradui,lucru acesta este posibil.