joi, 25 octombrie 2007

DIFERENTA. Am invins cu 69-20


Baschet Club Star a sustinut, in aceasta seara, in sala de educatie fizica si sport a Scolii 119 "Vasile Voiculescu", un meci amical cu echipa Clubului Sportiv Scolar nr 6. Fetele noastre au castigat detasat, cu 69-20, dupa un meci in care nu au avut nicio problema. Pe parcursul jocului au fost introduse toate baschetbalistele care se antreneaza la clubul nostru, facandu-si astfel debutul sportivele Diana Bobu, Andreea Filip si Ioana Macovei. Sub panou, Alice Nita si Beatrice Roman au facut diferenta, inscriind impreuna 28 de puncte, in timp ce fundasii si extremele au interceptat mingi utile pentru ofensiva. Sa mai notam ca adversarele noastre au marcat opt cosuri din actiune, in timp ce BC Star a finalizat 32 de astfel de actiuni! Miruna Lala nu fost in teren astazi, ea fiind menajata, dupa o usoara entorsa la piciorul drept, centrul formatiei noastre urmand a fi pe teren duminica, in jocul de campionat.
Urmatoarele intalniri ale Baschet Club Star sunt programate duminica, cand jucatoarele alb-rosiii vor evolua, in deplasare, cu Royal Fun Bucuresti, in cadrul Campionatului National de junioare trei.

3 comentarii:

smecherul spunea...

Adevarat, Alice si Bety sunt cele mai tari fete!

smecherul spunea...

frate, e un singur smecher aici... ji ala sunt io! vezi ca nu-mi place ca te-ai luat dupa mine la id. eu stiu site-ul asta si echipa de cand erai tu mic :P
asa ca schimba frate nick-ul. si sa revin: niko e the best! 4 e cea mai tare joaca soooper!

secret spunea...

e oricum nu are cum sa bata pe olimpia sau cine site .....