sâmbătă, 15 septembrie 2007

LOT. Teste fizice si meciuri amicale

Ultimele doua zile au fost foarte grele. Fetele noastre au avut programate cinci antrenamente, joi, pe care le-au finalizat cu brio. Ieri, jucatoarele de la B.C. Star au avut de trecut testul fizic, cele cinci probe nefiind o piedica in calea baschetbalistelor antrenate de Valentin Bala si Mirela Fratila. Chiar daca au evoluat in cea de-a doua partida amicala cu Liceul "Mihai Eminescu" Sinaia, Adriana Sisca, Ana Maria Draghici, Miruna Lala si Nicoleta Constantinescu au fost menajate aseara de cei doi tehnicieni, acestea revenind in pregatire la antrenamentul din sala din aceasta dimineata.
Cel de-al doilea joc de verificare de la Sinaia a fost unul mult mai reusit decat precedentul. Si de aceasta data Baschet Club Star a fost invinsa, scor 54-56, insa ratarile din ultimul sfert au cantarit mult in rezultatul final al partidei, una in care jucatoarele alb-rosiii au aratat ca jocul in pressing si marcajul om la om pe tot terenul se poate realiza pe durata unei intalniri. Problema a ramas la atacul in zona, defensiva pe care B.C. Star nu a invatat inca sa o atace, majoritatea sportivelor trecand de la minibaschet la junioare trei, asa ca acest tip de aparare nu este recomandat formatiilor pana la categoria juniori republicani. Astfel, in cel de-al doilea si al treilea sfert, unde s-a trecut in "om la om" la ambele grupari, Star a avut, cumulat, in ambele perioade, 24-12! Alice Nita a terminat partida cu 12 puncte si opt recuperari, iar Beatrice Roman (6 puncte si trei interceptii) si Ioana Miroiu (4 puncte si opt pase decisive) si-au servit colegele decisiv. S-au mai remarcat: Simona Radantu (4), Miruna Lala si Adriana Sisca, ultimele doua cu cate trei puncte inscrise fiecare.

Ieri, fetele s-au prezentat la testul fizic. Simona Radantu si Madalina Stan s-au dovedit a fi cele mai constante sportive, incheiind circuitul cu 330 de puncte, in timp ce Ioana Miroiu, cu 260 de puncte, a terminat a treia. In continuare s-au clasat: Denisa Fitero (250 de puncte). Alice Nita si Mihaela Dragomir (230 de puncte), Beatrice Roman (190 de puncte) si Corina Rupa (190 de puncte). Baremul minim a fost de 120 de puncte, iar Miruna Lala, Adriana Sisca, Nicoleta Constantinescu si Ana Maria Draghici au fost menajate. Chiar daca nu a fost recuperata complet, Simona Radantu a tinut sa participe la testul fizic, sportiva dorind sa arate ca este capabila sa incheie asa cum se cuvine cantonamentul montan de la Sinaia. In aceasta seara, de la ora 17:00, este programat ultimul antrenament pe teren variat, urmand ca maine, in ultima zi, sa se puna accent pe sedinta tehnico-tactica din sala si pe pregatirea de dimineata. Lotul Baschet Club Star va parasi Sinaia maine, in jurul orei 16:00, si va ajunge in Bucuresti, la Scoala Generala 119 "Vasile Voiculescu", in jurul orei 19:30.

Niciun comentariu: