luni, 13 august 2007

DECIZIE. Alice si Ioana vor fi capitani

Trebuie sa recunoastem ca, atunci cand am propus ca voi sa decideti cine va fi capitanul Baschet Club Star, nu ne-am fi asteptat sa se voteze pana in ultima secunda! Caci chiar asa a fost! Ioana Miroiu (dreapta) a avut, pana cu cinci secunde inainte de final,
152-151, in disputa directa cu Alice Nita (stanga).
Insa, in ultima secunda a sondajului pentru aceasta distinctie, Alice a primit o optiune care a adus-o la egalitate cu Ioana! Astfel, dupa o saptamana in care dumneavoastra ati fost cei care au postat voturi, iata ca avem doua jucatoare care se afla, dupa inchiderea "urnelor", una langa cealalta, niciuna dintre ele neavand un plus pentru a putea ajunge in fata colegei de echipa. In aceste conditii, nu vom mai face baraj ci vom lasa ca ambele baschetbaliste sa aiba aceeasi functie. Sa mai spunem ca, de-a lungul sondajului nostru, atat Miruna Lala, cat si Ioana Miroiu, dar si Alice Nita au condus rand pe rand, chiar daca prima jucatoare care a fost votata pe site a fost Mihaela Dragomir! Mai in gluma, mai in serios, am putea spune ca nici daca regizam aceasta lupta nu am fi reusit sa o facem atat de bine. Astfel, Alice si Ioana isi vor imparti indatoririle in sezonul care urmeaza sa inceapa si vor incerca sa faca din Baschet Club Star un lot unit, in care sa domine spiritul de echipa.
Rezultatele finale:
Ioana Miroiu - 152 de voturi, 42%
Alice Nita - 152 de voturi, 42 %
Miruna Lala - 47 de voturi, 12 %
Mihaela Dragomir - 7 voturi, 2%
Total voturi exprimate: 357
Conducerea clubului multumeste pe aceasta cale tuturor celor care au votat si care si-au incurajat favoritele asa cum au putut mai bine. In speranta ca fetele vor face un campionat cat mai bun, oficialii B.C. Star va multumesc ca sunteti alaturi de jucatoare!

4 comentarii:

smecherul spunea...

ioana este cea mai tare! bafta star!

smecherul spunea...

mai, io va spun ca aici e mana mea... alice merita sa fie a doua! go alice si forzza ioana!

Baschet Club Star spunea...

din pacate, smechere, nu prea ti-a iesit treaba. vad ca alice este preferata multora si ca ioana a ajuns a doua. aceasta lupta de pe site sper sa fie la fel de frumoasa si in campionat...

smecherul spunea...

mda. as fi vrut sa fii dat eu votul ala. insa nu stiu kre a fost... oricum belea rau chestia asta cu sondajul. toate fetele sunt sooper!!!