duminică, 26 august 2007

STREETBALL. Avem doua echipe la Master!


Cel de-al patrulea turneu din cadrul Streetball Sport Arena a inceput inca de vineri, Baschet Club Star intrand in competitie sambata dimineata, cu doua echipe. De-a lungul intrecerii, formatiile clubului nostru au evoluat foarte bine, BC Star ajungand pana in fazele superioare. Astfel, daca Red Star a fost ocolita de sansa, pierzand calificarea la cosaveraj, team-ul format din Ioana Miroiu, Alice Nita, Madalina Stan si Beatrice Roman a disputat finala Sport Arena Streetball, unde a cedat cu 7-9 in fata celor de la "The Players of 93", echipa care a avut in componenta fete nascute in anul 1993.
De altfel, atat BC Star cat si Red Star, care a fost alcatuita din Mihaela Dragomir, Simona Radantu, Denisa Fitero si Adriana Sisca, au fost singurele grupari care au avut in componenta numai baschetbaliste in varsta de 12 ani si chiar mai mai mici! Prin punctele acumulate la acest ultim turneu de streetball, ambele team-uri s-au calificat la turneul final, adica la Master, intrecere care va avea loc in perioada 28-30 septembrie.
Revenind la calificari, Red Star a totalizat la final doua victorii si o infrangere si a incheiat grupa cu cinci puncte acumulate, la fel ca si BC Star si Republica Pluto. Pe primul loc insa s-a clasat ultima formatie, deoarece a avut un cosaveraj superior (plus 11), aceasta fiind urmata de BC Star (plus 7) si de Red Star (plus 1). Pe ultimul loc s-a clasat The Lil Giants, care a pierdut toate partidele. In semifinale au ajus urmatoarele echipe: Bitter Schokoladen, The Players of 93, Republica Pluto si BC Star.
Fetele noastre au castigat penultimul act cu Bitter Schokoladen si au pierdut finala cu The Players of 93, insa au ajuns, ca si colegele lor, la Master! Felicitari tuturor fetelor care au fost la Sport Arena si succes la turneul final din septembrie!

Niciun comentariu: