duminică, 31 decembrie 2006

GALERIE FOTO. BC Star, victorie la Botoşani


Echipa Baschet Club Star a învins, sâmbătă, 17 noiembrie, cu scorul de 109-82, formaţia CSS Botoşani, într-un meci din cadrul etapei a patra din grupa a cincea de calificare la turneul final al Campionatului Naţional feminin Under 16. Cu o seară înainte, fetele au făcut o poză de grup în faţa Primăriei din Botoşani. Iată, mai jos, galeria foto:


Ioana Miroiu (foto, la minge) a evoluat perfect şi a marcat 27 de puncte pentru Baschet Club Star, record al carierei. Căpitanul jucătoarelor alb-roşiii a dedicat această victorie mamei sale, care în aceeaşi zi şi-a aniversat ziua de naştere.


Denisa Fitero (la minge) şi Mihaela Nemil (nr. 13) au jucat perfect în prima perioadă, cele două componente ale echipei Baschet Club Star blocând atacurile gazdelor în prima jumătate a întâlnirii.


Lupta sub panou a fost aprigă. De data aceasta, jucătoarele alb-roşiii au reuşit să închidă culoarele ofensive ale gazdelor şi au executat blocaje defensive la aproape toate aruncările adversarelor, lucru care s-a văzut şi pe tabela de scor, la final.


Ioana Miroiu (în roşu) a fost eliminată în acest joc pentru cinci greşeli personale, însă căpitanul echipei Baschet Club Star a evoluat foarte bine în apărare.


Liliana Uşurelu (foto, la minge) a fost de neoprit în atac, acolo unde a marcat 40 de puncte, record al carierei. Jucătoarea echipei Baschet Club Star a fost eliminată, în sfertul al patrulea, pentru acumularea a cinci greşeli personale, însă Mihaela Nemil şi Simona Rădanţu au suplinit-o perfect.


Chiar dacă diferenţa de talie dintre Denisa Fitero (foto, la minge) şi Ana Maria Ciotir (nr. 4) este în favoarea jucătoarei din Botoşani, care are 1,80 metri înălţime, duelul celor două baschetbaliste, ambele componente ale lotului naţional Under 13, a fost câştigat de echipiera Baschet Club Star. Detenta centrului formaţiei din Capitală a fost decisivă în fazele importante, după cum se vede şi în această imagine.

Niciun comentariu: