luni, 16 februarie 2015

MINIBASCHET. O nouă victorie cu Olimpia: 38-13

Fetele au mai bifat un succes
Echipa BC Star Pro Basketball Academy a câştigat, duminică dimineaţă, scor 38-13, partida pe care a susţinut-o în deplasare, în faţa formaţiei Olimpia II Bucureşti, întâlnire care a contat pentru etapa a şaptea din grupa C de calificare a Campionatului Municipal feminin de minibaschet. În urma acestui rezultat, fetele pregătite de Valentin Bâlă şi-au asigurat prezenţa în fazele superioare ale competiţiei, indiferent de ce se va mai întâmpla în următoarele trei dispute.

VEDEŢI AICI GALERIA FOTO

Cu trei etape rămase de jucat înainte de finalul fazei de calificare, echipa BC Star Pro Basketball Academy şi-a asigurat deja prezenţa, din punct de vedere matematic, în fazele semifinale ale Campionatului Municipal feminin de minibaschet. Fetele pregătite de Valentin Bâlă au adunat şase meciuri câştigate din şapte disputate şi se află acum la un punct în spatele liderului Olimpia I Bucureşti. Cum jucătoarele alb-roşii au deja două partide adjudecate în faţa formaţiilor CSŞ 6 II Buucreşti şi Olimpia II Bucureşti iar la acestea se mai adaugă şi succesele cu ACS Champions şi cu CSŞ 4 Buc, Ingrid Paraschiv, Alexia Vlad-Neagu, Miruna Stănescu şi colegele acestora nu mai au cum să piardă accesul în penultimul act, indiferent de ce se va întâmpla în următoarele trei runde, cu Olimpia, cu Champions şi cu CSŞ 4.

Statistică În partida tur dintre echipele BC Star Pro Basketball Academy şi Olimpia II Bucureşti, desfăşurată pe terenul jucătoarelor alb-roşii, fetele pregătite de Valentin Bâlă s-au impus cu scorul de 32-6, la capătul unui meci în care s-a ratat foarte mult. Detalii citiţi aici...

Alexia Vlad-Neagu a deschis scorul şi tot ea a majorat diferenţa pentru echipa BC Star Pro Basketball Academy, în disputa cu Olimpia II Bucureşti. Miruna Stănescu a bifat şi ea două puncte pe lista marcatoarelor iar ecartul dintre cele două grupări s-a mărit la 8-2 pentru oaspete, la capătul primului sfert. Ingrid Paraschiv şi Irina Carp au ieşit la rampă în cea de-a doua perioadă, interval pe care fetele pregătite de Valentin Bâlă şi l-au adjudecat cu 9-6. La pauza mare, alb-roşiile au fost în avantaj cu 17-8, diferenţă care a continuat să crească şi după reluare, atunci când trioul Ingrid Paraschiv, Alexia Vlad-Neagu şi Miruna Stănescu şi-a făcut treaba. De remarcat şi prestaţia Mariei Cuţaru şi a Anei Stratulat la care adăugăm evoluţiile bune ale Vanessei Preda şi Ioanei Carp. La final scorul a fost 38-13 pentru Star.

Ingrid Paraschiv a fost principala marcatoare a meciului, jucătoarea alb-roşiilor bifând 20 de puncte în partida cu Olimpia II Bucureşti. Alexia Vlad-Neagu a plusat cu alte 12 puncte, Miruna Stănescu şi-a adăugat patru puncte în cont iar Irina Carp a finalizat şi ea o acţiune personală. Etapa viitoare, a opta, echipa BC Star Pro Basketball Academy v-a întâlni, pe teren propriu, liderul Olimpia I Bucureşti, grupare care s-a impus în toate disputele de până acum. Întâlnirea ar putea fi programată duminică, 22 februarie, în sala Universităţii "Lumina" din Capitală, cu începere de la ora 12.00. Indiferent de scorul final, ierarhia în grupa C de calificare a Campionatului Municipal feminin de minibaschet nu se va modifica deoarece ambele formaţii au strâns punctele necesare pentru semifinale.

Pentru a putea vedea toate rezultatele înregistrate în acest sezon de echipa BC Star Pro Basketball Academy, accesaţi acest link...

Niciun comentariu: