sâmbătă, 21 februarie 2015

MINIBASCHET. Eşec cu Olimpia, în deplasare

Fetele au ratat foarte mult
Echipa BC Star Pro Basketball Academy a pierdut, sâmbătă, în deplasare, scor 12-53, meciul pe care l-a disputat în faţa formaţiei Olimpia I Bucureşti, partidă ce a contat pentru etapa a opta a Campionatului Municipal feminin de Minibaschet, grupa B de calificare. În urma acestui rezultat, jucătoarele alb-roşii au acumulat şase victorii şi doar două înfrângeri în seria din care fac parte şi şi-au adjudecat prezenţa în faza semifinală a competiţiei, cu două runde înainte de final.

VEDEŢI AICI GALERIA FOTO

Conform programului oficial al Campionatului Municipal de Minibaschet feminin, această partidă ar fi trebuit să aibă loc pe terenul echipei BC Star Pro Basketball Academy însă oficialii celor două grupări au căzut de acord ca meciul să fie programat în sala celor de la Olimpia. Jucătoarele alb-roşii au evoluat destul de slab în faţa unui adversar redutabil în Capitală, formaţia din Şoseaua Iancului fiind printre favoritele la cucerirea medaliilor de aur la această categorie de vârstă, în Bucureşti. Fără Miruna Stănescu şi fără Vanessa Preda, fetele pregătite de Valentin Bâlă au încercat să facă faţă fără succes unui adversar mult mai experimentat şi mai combativ, cel puţin în disputa de sâmbătă. Lupta a fost una inegală, mai ales în spaţiul de trei secunde, unde gazdele au dominat şi a fost tranşată încă de la pauză.

Statistică În partida tur, disputată în decembrie 2014, tot în Sala Sporturilor "Constanttin Dimofte" din Capitală, jucătoarele alb-roşii au dat o replică mult mai bună adversarelor, însă Olimpia I Bucureşti s-a impus la acea dată cu scorul de 51-29. Detalii şi foto puteţi vedea aici...

Ingrid Paraschiv şi Alexia Vlad-Neagu nu au mai reuşit evoluţii la fel de bune ca în meciurile precedente şi nu au strâns decât zece puncte împreună, în disputa cu formaţia Olimpia I Bucureşti. Ioana Carp a avut o prestaţie foarte bună şi a impresionat prin combativitatea de care a dat dovadă, chiar dacă sportiva legitimată la echipa BC Star Pro Basketball Academy este cu doi ani mai mică de vârstă. Adversarele au profitat din plin şi de ziua mai puţin fastă a oaspetelor şi au dominat clar la toate capitolele, impunându-şi ritmul şi distanţându-se pe tabela de marcaj până la un maximum de 43 de puncte, scor 53-10, însă Ingrid Paraschiv a închis jocul după o superbă acţiune personală iar fetele pregătite de Valentin Bâlă au cedat cu 12-53. Săptămâna viitoare, alb-roşiile vor întâlni, în deplasare, pe ACS Champions.

Clasamentul în grupa B de calificare din cadrul Campionatului Municipal de Minibaschet feminin a rămas neschimbat la vârf. Lider continuă să fie Olimpia I Bucureşti, formaţie care a câştigat toate cele opt meciuri pe care le-a disputat şi a acumulat un total de 16 puncte. Echipa BC Star Pro Basketball Academy se află pe treapta a doua, la două lungimi în urma grupării din Şoseaua Iancului, fetele pregătite de Valentin Bâlă având 14 puncte. ACS Champions a rămas pe locul trei, cu 13 puncte iar CSŞ 4 ocupă treapta a patra la doi paşi în urmă. Ierarhia acestei serii este închisă de team-urile Olimpia II Bucureşti şi CSŞ 6 II Bucureşti, ambele fără nicio şansă de a accede în runda semifinală, fază în care vor ajunge cele mai bune opt echipe din Bucureşti, la ora actuală, printre care şi alb-roşiile.

Pentru a putea vedea rezultatele şi clasamentul grupei B de calificare din Campionatul Muncipal de Minibaschet, accesaţi acest link...

Niciun comentariu: