marți, 2 decembrie 2014

ANIVERSARE. La mulţi ani, Eduard Harabagiu!

Sursa foto: Alina Cojocaru
Căpitanul lotului masculin sub 14 ani, Eduard Adrian Harabagiu a împlinit, marţi, frumoasa vârstă de 12 ani, componentul echipei BC Star Pro Basketball Academy fiind felicitat de familie, colegi, prieteni şi de cei dragi. Sportivul alb-roşiilor practică baschetul de patru ani şi nu a lipsit în niciun cantonament al grupării din Capitală, fiind cel în jurul căruia s-a alcătuit, aproape de fiecare dată, formaţia actuală de juniori trei. Eduard a declarat că visul său este să reprezinte naţionala de seniori a ţării noastre, la nivel înalt.

Născut pe data de 2 decembrie 2002, Eduard Adrian Harabagiu a ales să vină să evolueze pentru Baschet Club Star din octombrie 2010, după ce a mai cochetat şi cu alte sporturi. Încă de la primele antrenamente, căpitanul lotului de juniori trei a arătat că are reale calităţi pentru baschet şi că poate ajunge destul de departe. După un sezon petrecut la Playball, componentul alb-roşiilor a decis să revină la formaţia la care s-a consacrat şi a rămas aici. În noiembrie 2014, Eduard a participat şi la primele şedinţe de pregătire din cadrul programului naţional "Performbaschet - un pas înainte", singurul criteriu de selecţie pentru loturile naţionale, indiferent de categoria de vârstă. Actualul sezon l-a început perfect şi a marcat 23 de puncte pentru BC Star Pro Basketball Academy în disputa cu Vilis, scor 51-40.

Statistică Eduard Harabagiu a participat, în presezon, la campul de pregătire organizat de Pro Basketball Academy, acolo unde a fost unul dintre remarcaţi, după evoluţii excelente atât în antrenamentele individuale cât şi în meciurile cu echipa. Detalii şi foto vedeţi aici.

În vara acestui an, Eduard Harabagiu a participat la Liga Naţională de Minibaschet de la Craiova, acolo unde, alături de colegii săi, a obţinut locul 15 pe ţară, din peste 90 de cluburi participante. Căpitanul alb-roşiilor a fost unul dintre remarcaţii echipei Baschet Club Star la acest turneu, cel mai important din cariera sa de jucător. Pentru alb-roşii, Edi a ales să evolueze cu numărul 13 pe echipament deoarece mama sa este născută într-o astfel de zi, acesta fiind motivul prin care să-şi arate dragostea faţă de cea mai iubită persoană din viaţa lui, după cum chiar el o declară. Componentul grupării din Capitală îşi doreşte să ajungă la nivel de seniori într-o echipă profesionistă şi să poată reprezenta, în viitor, naţionala ţării noastre în partidele pe care aceasta le va susţine în diferite competiţii, de orice nivel.

De-a lungul carierei, Eduard Harabagiu a participat la numeroase întreceri, cantonamente şi campuri specifice sportului cu mingea la coş şi a cunoscut baschetbalişti de marcă ai ţării, foşti şi actuali componenţi ai loturilor naţionale, precum Virgil Stănescu, Claudiu Fometescu, Mihai Silvăşan, Mihai Paul, Adrian Blidaru, Radu Abramescu sau Adrian Voinescu toţi aceştia fiind, de fiecare dată, modele demne de urmat. Cu ocazia zilei sale de naştere, familia, prietenii, conducerea şi sportivii din cadrul BC Star Pro Basketball Academy îi urează căpitanului lotului Under 14 multă sănătate, fericire, îndeplinirea tuturor dorinţelor, mult succes în cariera sportivă, cât mai multe victorii în campionat adăugate cu realizări în viaţa personală şi numai şi zâmbete şi bucurii. La mulţi ani, Eduard Harabagiu!

În primul său meci din acest sezon, Eduar Harabagiu a fost principalul marcator al alb-roşiilor. Detalii puteţi citi aici...

Make Money at : http://bit.ly/copy

Niciun comentariu: