luni, 25 august 2014

PREGĂTIRE. Lotul feminin este aproape complet

Credit foto: Alina Cojocaru
La puţin timp după reluarea antrenamentelor, lotul feminin sub 16 ani al echipei BC Star Pro Basketball Academy Bucureşti a început pregătirea cu aproape toate sportivele. Sarah Dumitrescu a revenit de la campul din Statele Unite şi s-a alăturat formaţiei coordonate de Igor Georgiev şi de Valentin Bâlă, în timp ce Roxana Agachi şi Oana Dima au ajuns şi ele în Capitală. Luni de dimineaţă, gruparea din Capitală a lucrat aproape în efectiv complet, ceea ce arată că fetele sunt dornice de muncă pentru noul sezon competiţional.

VEDEŢI AICI GALERIA FOTO

Deşi locurile de antrenamente nu sunt cele mai convenabile ca distanţă faţă de casele jucătoarelor, componentele echipei BC Star Pro Basketball Academy nu au arătat că acest lucru este un impediment pentru ele şi au ajuns fără nicio problemă în locaţiile în care au fost chemate la pregătire. Sportivele alb-roşii au bifat chiar şi câte trei şedinţe tehnico-tactice pe zi plus partea fizică, cea care este cea mai dificilă în această perioadă. Cu excepţia a trei sportive, Cristina Grigore, Roxana Mihai şi Lavinia Dinu, junioarele pregătite de Valentin Bâlă şi de Igor Georgiev sunt în formulă completă. Se mai aşteaptă definitivarea a încă patru transferuri, după care nu vor mai exista probleme de efectiv pentru noua ediţie a Campionatului Naţional feminin Under 16, competiţie care va începe pe 12 septembrie.

Galerie foto Jucătoarele alb-roşii au participat, în aceste zile, la campul organizat de Pro Basketball Academy la Complexul "Sport Arena", aflat în incinta Institutului Politehnic Bucureşti. În perioada 18-31 august, Ruxandra Mihai şi colegele sale vor fi în această locaţie.

Luni seara, jucătoarele alb-roşii din lotul Under 16 au fost prezente în complexul sportiv al Universităţii Lumina din Capitală, acolo unde au lucrat atât în sala de fitness cât şi pe terenul de baschet. Oana Dima, Diana Şuşnea, Ruxandra Mihai, Roxana Agachi, Georgiana Ifrim, Denisa Ţurcan, Alexandra Ghiţă, Ana Stănescu şi Sarah Dumitrescu au făcut un prim antrenament de 60 de minute cu preparatorul fizic Costin Sărdescu, după care, timp de o oră şi jumătate, s-au pregătit cu Igor Georgiev şi cu Valentin Bâlă. Fetele de la Under 14 au rămas la Complexul "Sport Arena", acolo unde au fost îndrumate de către Paul Helcioiu şi de Ana Cuatu. Tehnicienii echipei BC Star Pro Basketball Academy sunt mulţumiţi de toţi sportivii în perioada precompetiţională şi aşteaptă cu interes meciurile de verificare.

Alexia Vlad-Dinu, Amalia Cranta, Ingrid Paraschiv, Irina Carp şi Lavinia Dinu vor face joncţiunea alături de colegele lor de la Under 14 într-un timp cât mai scurt iar lotul masculin de juniori trei se va definitiva în perioada care urmează. La minibaschet, fetele vor avea un parcurs destul de dificil, Alexia Vlad-Dinu, Ingrid Paraschiv, Miruna Stănescu, Irina Carp şi Maria Cuţaru urmând să ducă tot greul în actuala stagiune. În zilele care urmează să va definitiva şi programul primului turneu organizat de echipa BC Star Pro Basketball Academy, acesta urmând să fie unul de nivel internaţional, după cum au anunţat oficialii grupării din Capitală. Întrecerea se va organiza, cel mai probabil, în perioada 5-7 septembrie, însă se aşteaptă confirmările din partea cluburilor de peste hotare dar şi a celor din ţară, la două categorii.

Pentru a putea vedea un scurt rezumat video de la campul organizat de Pro Basketball Academy, accesaţi acest link...

Niciun comentariu: