luni, 28 aprilie 2014

UNDER 14. Eşec, acasă, cu LPS Arad, scor 46-70

Alb-roşiile au avut puţine soluţii
Într-un meci din cadrul etapei a şaptea contând pentru seria semifinală J a Campionatului Naţional feminin Under 14, echipa Baschet Club Star a cedat, pe teren propriu, scor 46-70, partida cu formaţia LPS Arad. Adversarele jucătoarelor alb-roşii nu au avut probleme în a se impune şi au condus pe toată durata întâlnirii, neconsemnând nici măcar o singură dată egalitatea pe tabela de marcaj. În urma acestui rezultat, Ruxandra Mihai şi colegele sale se află pe locul trei în grupă, după LPS Arad şi după Olimpia.

VEDEŢI AICI GALERIA FOTO

Cu doar patru puncte în 34 de minute, la care a mai adăugat 12 recuperări şi trei capace, Alexandra Ghiţă nu a putut să-şi impună jocul în spaţiul de trei secunde, acolo unde pivotul amfitrioanelor nu a găsit soluţii pentru a finaliza. Chiar dacă a încheiat cu 13 puncte, Roxana Mihai a bifat şase greşeli neforţate, lucru care a adus adversarelor puncte importante pe contraatac. Ruxandra Mihai a marcat zece puncte şi a plusat cu alte şase pase decisive, căpitanul alb-roşiilor fiind, de departe, cea mai bună sportivă din lotul gazdelor. Georgiana Ifrim a suprins plăcut prin evoluţia sa şi a contribuit cu opt puncte, la acestea adăugându-se alte şase puncte ale Oanei Dima. Livia Mariea a început excelent disputa, atunci când a şi reuşit cinci puncte, însă doar atât, din păcate. Denisa Ţurcan a suprins prin cele două capace puse sub panou.

Statistică În partida tur, disputată în urmă cu o lună, la Arad, jucătoarele alb-roşii au avut o prestaţie mult mai bună, chiar dacă au cedat întâlnirea respectivă la nouă puncte, scor 57-66. Şi atunci, bucureştencele au plătit tribut unui debut mai slab în meci, deşi au avut puterea să revină, însă nu decisiv. Detalii şi foto vedeţi aici...

Partida de duminică după amiază, dintre echipele Baschet Club Star şi LPS Arad, desfăşurată în Capitală, a început destul de bine pentru oaspete care s-au ditanţat la 10-2, după patru minute de la primul angajament. Ecartul dintre cele două formaţii a crescut până la finalul primei perioade, atunci când tabela a indicat scorul de 28-8 în favoarea ardelencelor. Avantajul oaspetelor s-a menţinut şi chiar a crescut până la pauza mare, atunci când bucureştencele, deşi au dat o replică mai bună, după un parţial de 9-12, au fost conduse cu scorul de 40-17. După reluare, ostilităţile nu s-au schimbat. Amfitrioanele au ratat enorm, chiar şi singure cu panoul, lucru care nu s-a întâmplat de partea opusă, LPS Arad având 54-31 după 30 de minute şi, apoi, 70-46, la finalul unei dispute pe care a controlat-o încă de la debut.

După şapte etape disputate în seria semifinală J din cadrul Campionatului Naţional feminin Under14, echipa Baschet Club Star a strâns trei victorii pentru un total de zece puncte şi ocupă locul al treilea. Neînvinsă în acest sezon, formaţia LPS Arad este lider în grupă, cu 14 puncte din tot atâtea posibile, în timp ce treapta a doua este ocupată de Olimpia Bucureşti cu 12 puncte. Pe poziţia a patra se află Phoenix Constanţa, grupare care a acumulat nouă puncte, urmată fiind de Colegiul Naţional "Mihai Eminescu" Oradea cu un punct în minus. Ultima clasată în serie, CSŞ Braşovia Braşov, nu şi-a adjudecat nicio întâlnire şi are şapte puncte. Runnda viitoare, a opta, Baschet Club Star va întâlni, pe teren propriu, pe Phoenix Constanţa, într-un joc care i-ar putea aduce matematic prezenţa la turneul final la Under 14.

Etapa trecută, jucătoarele alb-roşii au pierdut, în deplasare, partida cu formaţia Olimpia Bucureşti. Detalii citiţi aici...

Niciun comentariu: