miercuri, 5 martie 2014

MINIBASCHET. Băieţii au pierdut cu CS Voluntari

Sursa foto: arhivă BC Star
Într-un meci din cadrul etapei a XI-a din seria a patra de calificare a Campionatului Municipal de minibaschet masculin, echipa Baschet Club Star a pierdut, în deplasare, scor 21-34, partida cu formaţia CS Voluntari. Jucătorii alb-roşii au tratat cu totală neseriozitate această dispută, Răzvan Minculescu, Georgian Harnagea, Dragoş Toma şi Adrian Cheeana nefiind prezenţi la la partida în cauză, una în care gazdele nu au avut probleme în a se impune, mai ales după pauză, atunci când au profitat de oboseala din tabăra adversarilor.

BC STAR S-A IMPUS ÎN TUR

La adăpostul victoriei din meciul tur, adjudecat la un ecart de 20 de puncte, jucătorii alb-roşii au început destul de bine partida de duminică, din deplasare, cu formaţia CS Voluntari. Băieţii pregătiţi de Orlando Butilică au dominat perioada de debut, atunci când, la adăpostul unui parţial de 8-2 au avut un avans de trei posesii faţă de adversari. Au urmat zece minute în care partida a avut o altă turnură, de data aceasta cu gazdele la timonă, acestea ajungând să egaleze situaţia, 10-10, după un interval în care tabela a indicat tot 8-2. Matei Toader şi David Iancu au fost cei care au dus greul pentru echipa Baschet Club Star, ambii fiind nevoiţi să se apere mai puţin agresiv deoarece, în numai şase sportivi prezenţi la sală, oaspeţii au evitat să comită foarte multe greşeli personale, pentru a se feri de eliminări.

Statistică Etapa trecută, echipa Baschet Club Star a evoluat pe teren propriu, în faţa formaţiei Steaua Magic II Bucureşti. Jucătorii alb-roşii au avut la sală lotul complet, 12 sportivi fiind trecutţi pe foaia de arbitraj. Gazdele s-au impus, fără probleme, scor 24-11. Detalii aici...

După reluare, componenţii echipei Baschet Club Star au plusat cu două puncte peste adversari şi au părut că au forţa să rămână la conducerea întâlnirii. Nu a fost însă aşa, din păcate, deoarece oboseala şi-a făcut simţită prezenţa iar acest lucru s-a văzut, în scurt timp, şi pe tabelă, amfitrionii având şapte puncte în faţă, după 30 de minute, scor 22-15. Ultimul sfert a fost unul în care gazdele au fost peste vizitatori, băieţii pregătiţi de Orlando Butilică marcând doar din acţiunile ofensive ale lui Matei Toader şi Vlad Bălăşoiu. Chiar dacă Alexandru Cişmaşu a punctat şi el, a fost prea puţin chiar şi pentru o eventuală apropiere. Formaţia CS Voluntari a câştigat cu scorul de 34-21 şi a revenit în lupta pentru calificare. Jucătorii alb-roşii şi-au asigurat, matematic, locul pentru turneul semifinal.

Matei Toader a fost principalul marcator al alb-roşiilor, în meciul cu formaţia CS Voluntari. Componentul echipei Baschet Club Star şi-a trecut în cont 11 puncte, acesta fiind urmat de Vlad Bălăşoiu, cu şase puncte, şi de David Iancu, cu un coş dar cu un aport deosebit la recuperare iar Alexandru Cişmaşu a terminat cu două puncte. În urma eşecului din această etapă, băieţii pregătiţi de Orlando Butilică au rămas, totuşi, pe primul loc în seria a patra de calificare a Campionatului Municipal masculin de mininbaschet, aceştia fiind la egalitate de puncte, 20, cu CSŞ 5 Bucureşti şi cu BC Otopeni, grupări, departajate, în această ordine, de coşaverajul disputelor directe. Pe poziţiile patru şi cinci se află Vilis şi CS Voluntari, în timp ce ierarhia este închisă de Steaua Magic II Bucureşti şi de CSŞ Steaua.

Etapa viitoare, echipa Baschet Club Star va întâlni formaţia Vilis. În tur, jucătorii alb-roşii s-au impus cu scorul de 50-34. Detalii aici...

Niciun comentariu: