marți, 24 decembrie 2013

SĂRBĂTOARE. Crăciun fericit şi minunat tuturor!

Sărbători fericite alături de BC Star!
Sunetul colindelor a luat locul meciurilor, brazii împodobiţi au trecut peste antrenamentele de zi cu zi iar Magia Crăciunului se simte la fiecare pas. Cea mai mare sărbătoare a creştinilor este gata să intre în casele tuturor acelora care, peste an, au aşteptat cu înfrigurare ca moşul să ajungă cu tolba plină de cadouri lângă pom. Toată lumea petrece, în aceste momente, alături de cei dragi şi de familii însă sărbătoarea Naşterii Domnului este cu adevărat ceva special în aceaste zile.

AFLAŢI CUM PUTEŢI AJUNGE LA PETRECEREA BC STAR

De peste un deceniu, Baschet Club Star a adus în inimile sportivilor, părinţilor şi fanilor acestei grupări foarte multă bucurie, satisfacţii şi împliniri, jucători care au luat drumul, de-a lungul timnpului, către loturile naţionale ale ţării noastre, la toate categoriile de vârstă. Acestea au fost, timp de 11 ani, cadourile pe care clubul din Capitală l-a adus pentru toţi cei care au decis să-şi îndrume copiii către Star. Bilanţul a fost, de fiecare dată, unul pozitiv pentru toată lumea care a înţeles cu adevărat ce înseaamnă performanţa şi, mai ales, cât de greu se poate obţine aceasta. Momentele în care cantonamentele au fost infinit mai grele decât antrenamentele, victoriile de vis în ultima secundă sau eşecurile pline de lacrimi par să fie acum puse deoparte deoarece Sfânta Sărbătoare a Crăciunului este cea care tronează acum peste tot ce s-a întâmplat în trecut sau ce va fi în viitor.

Info Cel mai important rezultat realizat pe plan naţional de echipa Baschet Club Star este titlul de vicecampioană a României, cucerit în urmă cu un an, în iulie 2012, la Braşov, unde jucătoarele alb-roşii au avut un parcurs superb de la primul şi până la ultimul meci disputat.

În aceste zile pline de sărbătoare, componenţii echipei Baschet Club Star sunt alături de cei dragi şi de familii şi petrec aşa cum se cuvinte de Sfânta Sărbătoare a Crăciunului. Naşterea Domnului a fost primită cu dragoste şi cu bucurie iar colindele se fac auzite la tot pasul, aşa cum o cere, de altfel, şi tradiţia din străbuni. Faţă de sezoanele precedente, alb-roşii nu au mai bifat antrenamente în Ajun şi în următoarele două zile, astfel că toţi sportivii au avut o binemeritată pauză după cele 60 de meciuri disputate din presezon şi până în 15 decembrie 2012, bilanţul fiind unul superb: 45 de victorii şi doar 15 înfrângeri! Toată lumea aşteaptă cu sufletul la gură petrecerea de sfârşit de an a Baschet Club Star acolo unde, deopotrivă, se vor afla unii lângă alţii jucători, părinţi, antrenori, oficiali şi invitaţi surpriză.

Crăciunul face parte din cele 12 sărbători domnești (praznice împărătești) ale Bisericilor bizantine, a treia mare sărbătoare după cea de Paști și de Rusalii. În anumite țări, unde creștinii sunt majoritari, Crăciunul e de asemenea sărbătoare legală, iar aceasta se prelungește şi în ziua următoare, 26 decembrie, a doua zi de Crăciun. În această perioadă se impodobește bradul de Crăciun, iar cântecele specifice acestei perioade a anului se aud pretutindeni începând din seara de Ajun. Sărbătoarea Crăciunului este anunțată prin obiceiul copiilor de a merge cu colindul și cu Steaua, pentru a vesti Nașterea Mântuitorului. Componenţii echipei Baschet Club Star au respectat tradiţia şi au mers să-şi colinde rudele, prietenii şi familiile, profitând de cele două zile fără antrenamente pe care le-au primit.

Pentru a asculta minunatele colinde de Crăciun, accesaţi acest link...

Niciun comentariu: