luni, 14 octombrie 2013

MUNICIPAL. Un eşec şi o victorie cu CSŞ 6 Buc.

Piticele de la babybaschet, la primul joc
Loturile feminine ale alb-roşiilor au început meciurile din cadrul Campionatului Municipal, la categoriile sub zece şi sub 12 ani. Echipa Baschet Club Star a susţinut, duminică, pe propriul teren, o dublă întâlnire cu formaţia Clubului Sportiv Şcolar 6 Bucureşti. La babybaschet, sportive născute în anii 2004-2005, fetele pregătite de Ioana Topîrceanu au cedat cu scorul de 7-37 în timp ce la Under 12 adversarele nu s-au prezentat la sală şi, astfel, arbitrii au omologat jocul cu 20-0 pentru Star.

În afară de Bianca Butilică şi de Ana Stratulat, nicio altă jucătoare din lotul sub zece ani al echipei Baschet Club Star nu a mai susţinut o partidă oficială. Mai mult, majoritatea fetelor pregătite de Ioana Topîrceanu, excepţie fiind tot cele două componente alb-roşii enumerate mai sus, nu au mai mult de o lună de antrenamente. Cu toate acestea, oficialii grupării din Capitală au decis ca să înscrie în Campionatul Municipal şi reprezentativa baschetbalistelor născute în anii 2004-2005 şi mai mici. Daria Săndulescu şi Ştefania Constantinescu, ambele în vârstă de doar şase ani, au făcut deliciul publicului la prima apariţie într-un meci oficial în timp ce Ioana Carp a fost vizibil marcată de importanţa unei astfel de dispute, fie ea şi la un asemenea nivel, mai ales că adversarele au în spate un an de pregătire.

Galerie foto Pentru putea a vizualiza imagini de la meciurile echipelor Baschet Club Star, la diferite categorii de vârstă, atât din cadrul Campionatul Municipal cât şi din cadrul Campionatului Naţional, în acest sezon, la toate categoriile de vârstă, accesaţi acest link...

Meciul dintre echipele Baschet Club Star şi Clubul Sportiv Şcolar 6 Bucureşti, desfăşurat duminică, în sala Şcolii 103, nu a avut, practic, istoric, oaspetele dominând partida încă din prima perioadă. Ana Stratulat a marcat singurul punct al amfitrioanelor în primele zece minute, atunci când oaspetele s-au distanţat la 17-1. Până la pauză, aceeaşi jucătoare a mai transformat o aruncare liberă şi a făcut ca fetele pregătite de Ioana Topîrceanu să finalizeze cel puţin o singură dată într-o perioadă, astfel că, la jumătatea întâlnirii a fost 19-2 în favoarea CSŞ 6. Bianca Butilică a ridicat fanii în picioare la unicul coş din acţiune al gazdelor în timp ce Ana Stratulat a mai adus alte trei puncte de la linia de libere, însă jocul a fost tranşat de vizitatoare cu scorul de 37-7, fără a avea însă probleme în a se impune.

A urmat partida din cadrul Campionatului Municipal feminin de minibaschet, acolo unde echipa Baschet Club Star nu a mai avut posibilitatea să evolueze cu cea a Clubului Sportiv Şcolar 6 Bucureşti, sportive născute în anii 2002-2003 şi mai mici. Ingrid Paraschiv, Amalia Cranta, Lavinia Dinu, Monica Ciobanu, Irina Carp, Bianca Butilică, Ana Stratulat, Ştefania Constantinesscu, Claudia Ilie şi Daria Săndulescu au fost nevoite să se mulţumească doar cu un amical în compania băieţilor de la Under 12 de la Star deoarece arbitrii meciului au omologat disputa cu scor de neprezentare, 20-0, deoarece adversarele nu au fost prezente la sală. Fără a putea debuta oficial în cadrul Campionatului Municipal feminin de minibaschet, alb-roşiile au bifat prima victorie în cadrul acestei competiţii.

Dacă doriţi să faceţi parte din loturile echipei Baschet Club Star, atât la masculin cât şi la feminin, daţi click aici...

Niciun comentariu: