marți, 15 octombrie 2013

MUNICIPAL. Băieţii au trecut de Otopeni, 37-12

Lotul masculin s-a bucurat după victorie
După un meci pe care l-a controlat din primul minut, echipa Baschet Club Star a depăşit, duminică, pe teren propriu, scor 37-12, pe formaţia CS Otopeni. Partida a contat pentru prima etapă din cadrul Campionatului Municipal de minibaschet şi a fost un debut excelent pentru toată lumea. Băieţii pregătiţi de Orlando Butilică au evoluat colectiv şi au realizat astfel primele două puncte în clasament, într-o serie, a patra, din care mai fac parte alte şase grupări.

VEDEŢI ALTE REZULTATE ÎNREGISTRATE DE BC STAR

Răzvan Minculescu a marcat primele două puncte, în acest sezon, pentru lotul masculin sub 12 ani al alb-roşiilor, decarul echipei Baschet Club Star fiind, de altfel, unul dintre cei mai buni jucători de pe teren, din meciul de duminică, cu formaţia CS Otopeni. Componentul grupării din Capitală şi-a trecut în cont 11 puncte şi a contribuit decisiv la primul succes al team-ului la care este legitimat. David Negrişanu a înscris nouă puncte şi a fost următorul pe lista coşgheterilor în timp ce Radu Dună, Ştefan Dima şi Matei Toader şi-au împărţit, în mod egal, 12 puncte. David Iancu a fost atent la recuperare şi a finalizat ori de câte ori a avut posibilitatea, terminând cu cinci puncte şi opt mingi câştigate pe urmărire. În această întâlnire, fiecare component al BC Star a prins un număr egal de minute petrecute pe teren.

Statistică În cadrul Campionatului Muncipal de minibaschet, echipa Baschet Club Star s-a impus, de această dată la feminin, în faţa formaţiei Clubului Sportiv Şcolar 6 Bucureşti şi a cedat tot contra acestei grupări la categoria babybaschet feminin. Detalii citiţi aici...

Pima perioadă a fost dominată de amfitrioni care au încheiat în avantaj, scor 13-4, primele zece minute din meciul cu formaţia CS Otopeni. Răzvan Minculescu a dominat lupta sub panouri şi a fost excelent ajutat de Dragoş Toma, atent de fiecare dată la intercepţie. Sfertul al doilea a fost unul mai sărac în puncte, interval de joc pe care alb-roşii l-au cedat la limită, cu 5-6, însă şi aşa, la jumătatea întâlnirii, tabela a indicat 18-10 pentru echipa Baschet Club Star. După reluare, gazdele au continuat să se distanţeze, graţiei aceluiaşi Răzvan Minculescu care, de data aceasta, a combinat foarte bine cu Matei Toader şi cu David Negrişanu. După 30 de minute a fost 32-10 şi disputa era deja tranşată. Oaspeţii au mai încercat să reducă din diferenţă însă nu s-a putut, iar Baschet Club Star s-a impus cu 37-12.

Echipa Baschet Club Star a fost repartizată, în faza de calificare a Campionatului Municipal de minibaschet, în grupa a patra, acolo unde mai evoluează formaţiile Steaua Magic II Bucureşti, CS Otopeni, CSŞ Steaua, Sport For All, CSŞ 5 Bucureşti şi ACS Voluntari. După prima etapă, jucătorii alb-roşii au trecut pe primul loc în serie, la coşaveraj, alături de alte două învingătoare din această rundă. În intervalul 19-20 octombrie se va desfăşura etapa a doua din cadrul competiţiei din Capitală, acolo unde băieţii pregătiţi de Orlando Butilică vor avea de înfruntat, în deplasare, pe Steaua Magic II Bucureşti, una dintre grupările importante şi care contează în lupta pentru un loc în fazele următoare ale întrecerii. Programul oficial nu a fos stabilit, astfel că nu se cunosc, încă, data şi ora acestei partide.

Pentru a putea vedea toate clasamentele, etapele, grupele şi rezultatele din cadrul Campionatului Municipal de minibaschet masculin, accesaţi acest link...

Niciun comentariu: