marți, 16 iulie 2013

ANIVERSARE. La mulţi ani, Ingrid Paraschiv!

Născută pe data de 16 iulie 2003, Ingrid Paraschiv a ajuns, în scurt timp, o jucătoare de bază în lotul feminin sub 12 ani al echipei Baschet Club Star. Sportiva a fost legitimată la gruparea antrenată de Valentin Bâlă şi de Ioana Topîrceanu în urmă cu un sezon şi a bifat deja peste 20 de meciuri pentru alb-roşii, la categoria sa de vârstă. Marţi, jucătoarea şi-a sărbătorit ziua de naştere şi a fost felicitată de prieteni, familie dar şi de coechipiere. La cei zece ani, Ingrid visează deja la o carieră cât mai lungă şi speră la noi medalii alături de colegele dar şi de prietenele sale din lot în ceea ce priveşte performanţa.

Legitimată oficial pe data de 30 mai 2012 la echipa Baschet Club Star, Ingrid Paraschiv a avut parte de câteva meciuri superbe alături de alb-roşii la care a mai adăugat alte câteva medalii în colecţia sa. Sezonul trecut a fost, fără îndoială, cel mai prosper de până acum pentru sportiva din gruparea alb-roşie. Ingrid a realizat, alături de colegele sale, un campionat perfect pe Bucureşti, acolo unde fetele pregătite de Valentin Bâlă au cucerit medalia de aur după 33 de partide câştigate la rând, record absolut al competiţiei. La nivel naţional, echipa Baschet Club Star a disputat finala Ligii Naţionale Under 12, argintul adjudecat în iulie 2012 la Braşov fiind un semn al faptului că există performanţă. Mai mult, sportiva a fost inclusă, ediţia precedentă, şi la junioare trei, de unde a venit cu o nouă medalie.

Info Ingrid  Paraschiv este cea mai mică jucătoare din lotul feminin sub 13 ani al echipei Baschet Club Star. Sportiva a fost trecută, în acest sezon, pe foile de arbitraj din cadrul Campionatului Naţional feminin Under 13 dar şi la Liga Naţională de Minibaschet de la Târgu Mureş.

Ingrid Paraschiv a început sportul de performanţă în septembrie 2010, atunci când a fost selecţionată de către formaţia ACS Comets Bucureşti. Timp de aproape un sezon, sportiva a evoluat pentru această grupare după care, pe 8 aprilie 2012 a debutat la echipa Baschet Club Star, într-un meci amical al alb-roşiilor, desfăşurat la Ghermăneşti, în faţa grupării BC Costel Cernat. Partida respectivă a revenit celor de la BC Star cu scorul de 105-5 iar Ingrid Paraschiv şi-a trecut, pentru prima oară, numele pe lista marcatoarelor după ce a finalizat un coş din acţiune. De atunci, sportiva a fost remarcată în numeroase dispute oficiale dar şi cu un caracter amical şi a realizat un record personal de 14 puncte înscrise într-un joc oficial al fetelor pregătite de Valentin Bâlă, punctaj pe care l-a realizat în ediţia precedentă a ligii.

În sezonul recent încheiat, 2012-2013, Ingrid Paraschiv a ajuns până la turneul final al Campionatului Naţional feminin sub 13 ani acolo unde a obţinut, la turneul final de la Braşov, locul cinci în România, alături de colegele sale. În urmă cu mai puţin de zece zile, sportiva a sosit de la Liga Naţională de Minibaschet, întrecere care a avut loc în perioada  30 iunie - 6 iulie, acolo unde a avut prestaţii destul de bune alături de colegele sale. Aflată în vacanţă, înainte cu o lună înainte de reunirea lotului, conducerea echipei Baschet Club Star, antrenorii, colegele sale dar şi familia îi urează jucătoarei multă sănătate, fericire, zâmbete şi bucurii, cât mai multe reuşite în activitatea sportivă dar şi tot ceea ce-şi doreşte în activitatea personală plus cât mai multe selecţii în echipamentul alb-roşu. La mulţi ani, Ingrid!

Pentru a putea vedea rezultatele obţinute de Ingrid Paraschiv şi de colegele sale la Liga Naţională de Minibaschet feminin, accesaţi acest link...

Niciun comentariu: