duminică, 30 iunie 2013

VIDEO UNDER 12. Start în Liga Naţională la fete

Fetele au defilat la festivitatea de deschidere
Jucătoarele alb-roşii au ajuns, duminică după amiaza, la Târgu Mureş acolo unde se va desfăşura, în perioada 30 iunie - 6 iulie, Liga Naţională sub 12 ani la feminin, întrecere care reuneşte la start 47 de echipe din întreaga ţară. Spre seară, fetele pregătite de Valentin Bâlă şi de Ioana Topîrceanu au participat la festivitatea de deschidere alături de alte 250 de sportive de la aproape toate grupările prezente la debutul acestei ediţii din cadrul sezonului competiţional 2013-2014.

VEDEŢI AICI GALERIA FOTO

Lavinia Dinu şi Amalia Cranta au decis, împreună, să fie port-drapelul echipei Baschet Club Star la festivitatea de deschidere a Ligii Naţionale Under 12 feminin de la Târgu Mureş. Jucătoarele alb-roşii s-au distrat şi au participat la marşul inedit origanizat în centrul localităţii ardelene. Pentru actuala ediţie a acestei întreceri, gruparea din Capitală a deplasat un lot de numai zece sportive. Amalia Cranta, Bianca Butilică, Lavinia Dinu, Maria Stratulat, Teodora Ciupitu, Irina Carp, Ana Stratulat, Ingrid Paraschiv, Maria Topîrceanu şi Claudia Ilie vor fi trecute pe foile de arbitraj la partidele din cadrul campionatului rezervat categoriei sportivelor născute în anii 2001-2002 şi chiar şi mai mici. La Baschet Club Star vor debuta două jucătoare, începând de luni după amiaza, Teodora Ciupitu şi Claudia Ilie.

Info Programul meciurilor din prima zi a turneului final al Ligii Naţionale feminine sub 12 ani poate fi urmărit accesând acest link. Echipa Baschet Club Star va evolua abia în reuniunea de seară.
 


În faza preliminară, echipa Baschet Club Star a fost repartizată în grupa G, alături de alte patru formaţii, acestea fiind Dan Dacian 1 Bucureşti, CS 4Sports Bucureşti, CSM Miercurea Ciuc şi Phoenix Galaţi. Primele patru team-uri din fiecare serie vor obţine dreptul de a evolua în fazele superioare ale Ligii Naţionale feminine Under 12, ceea ce înseamnă că jucătoarele alb-roşii au nevoie de un minimum de două victorii, din patru meciuri, pentru a ajunge în runda următoare a acestei întreceri. Luni de dimineaţă, fetele pregătite de Valentin Bâlă şi de Ioana Topîrceanu au etapă liberă, Amalia Cranta şi colegele sale urmând să debuteze abia în reuniunea de seară, acolo unde vor întâlni pe Phoenix Galaţi, formaţie destul de incomodă, însă despre care tehnicienii echipei din Capitală nu au prea multe informaţii.

Până la ultimul act al acestei ediţii a Ligii Naţionale feminine Under 12, echipa Baschet Club Star este vicecampioană naţională en titre, după ce, anul trecut, la Braşov, fetele pregătite de Valentin Bâlă au cucerit medalia de argint, având un parcurs excelent la turneul final. Obiectivul alb-roşiilor la această ediţie este departe de a fi unul pe măsura celui din 2012 acest lucru datorându-se şi faptului că actuala generaţie a bucureştencelor, la această categorie de vârstă, sportive născute în anii 2001-2002, este inferioară celei care s-a impus sub Tâmpa în urmă cu un sezon, atunci când au evoluat baschetbaliste născute în anul 2000. Practic, echipa Baschet Club Star a pierdut toată formaţia de bază formată din Roxana Mihai, Oana Dima, Ruxandra Mihai, Alexandra Marin, Livia Mariea şi din Georgiana Ifrim.

Pentru a vedea cum au dansat, alături de alb-roşii, toate jucătoarele participante la actuala ediţie a Ligii Naţionale Under 12 feminin, accesaţi acest link...

Niciun comentariu: