luni, 10 iunie 2013

MASCULIN. Înfrângere cu Laguna, la Under 14

Gazdele, în roşu, au evoluat slab
După un meci în care nu am consemnat nicio dată egalitatea pe tabela de marcaj, echipa Baschet Club Star a pierdut fără drept de apel, scor 10-93, partida de pe teren propriu de duminică contra formaţiei Laguna, din cadrul Campionatului Municipal masculin de juniori trei. Adversarii alb-roşiilor au dominat categoric şi au impus un ritm pe care băieţii pregătiţi de Liliana Uşurelu nu l-au putut menţine decât în debutul întâlnirii. Gazdele nu au avut decât trei coşuri din acţiune în această dispută.

Formula de debut a echipei Baschet Club Star i-a avut pe teren pe Vlad Dinu, Eduard Butilică, Eduard Dincescu, Robert Qi Lin şi pe George Greere, jucători care au reuşit să rămână aproape de adversari doar în primele trei minute ale întâlnirii, atunci când Laguna a avut un ecart minim, de doar două posesii, scor 6-2. A urmat un parţial de 12-0 pentru oaspeţi, reacţia amfitrionilor sosind abia spre finalul primei perioade care s-a încheiat la 19-7 pentru vizitatori. La pauza mare, jucătorii alb-roşii au intrat cu un dezavantaj de 29 de puncte iar tabela de marcaj a indicat 38-9 pentru Laguna. Doar Vlad Dinu, de două ori, şi Florin Chelariu, o singură dată, au finalizat timp de 20 de minute pentru BC Star. Sfertul al treilea a adus un singur punct pentru amfitrioni iar finalul a consemnat un scor care arată diferenţa de valoare de pe parchet: 10-93.

Info În actuala ediţie a Campionatului Municipal masculin de juniori trei, categoria sub 14 ani, echipa Baschet Club Star a susţinut 11 meciuri, având un bilanţ de cinci victorii şi şase înfrângeri. Ultimul succes al alb-roşiilor a venit în faţa formaţiei Playball, scor 43-29.

La partida de duminică, dintre echipele Baschet Club Star şi Laguna, scor 10-93, doar Vlad Dinu a evoluat aproape de valoarea sa. Apărarea agresivă a oaspeţilor a surprins ofensiva alb-roşiilor care nu au găsit decât de trei ori drumul spre o finalizare din acţiune. Restul punctelor gazdelor au venit de la linia de aruncări libere, acolo unde amfitrionii au avut un procentaj de doar 33%, doar patru coşuri din 12 posibile. Eduard Butilică, Robert Qi Lin, Ştefan Dima şi Eduard Dincescu, sportivi care aproape de fiecare dată marchează într-o partidă, indiferent de dificultatea acesteia, nu au putut să ajungă nici măcar în situaţia de a înscrie din apropierea panoului. Vlad Dinu a avut şapte puncte fiind coşgheterul Baschet Club Star în acest joc, Florin Chelariu doar două iar Bogdan Bănăţeanu a bifat o liberă din două posibile.

Meciul cu formaţia Laguna a fost ultimul din sezonul regulat al Campionatului Municipal masculin de juniori trei, actuala stagiune a alb-roşiilor având un record de cinci victorii şi şase înfrângeri. Până la începutul lunii iulie urmează să se definitiveze partidele din play-off-ul grupei valorice B, acolo unde echipa Baschet Club Star se va lupta pentru poziţiile 13-20 pe Bucureşti. Ultima fază a întrecerii juniorilor trei pe Capitală urmează să demareze cel mai târziu pe 22 iunie, dată la care băieţii pregătiţi de Liliana Uşurelu ar putea întâlni una din grupările ACS Champions, BC Costel Cernat, Artesania, Playball sau Vilis. Până atunci, componenţii echipei Baschet Club Star vor reveni în sala de antrenament încă de luni seară, tocmai pentru a pune la punct deficienţele pe care le-au avut în ambele faze ale jocului dar şi la finalizare, în partida de duminică.

Pentru a putea vedea toate rezultatele înregistrate de echipele Baschet Club Star în acest sezon, accesaţi acest link...

Niciun comentariu: