marți, 11 septembrie 2012

VERIFICARE. Două meciuri amicale la Brazi

La doar trei zile după încheierea stagiului de pregătire centralizată, lotul feminin sub 14 ani al echipei Baschet Club Star s-a deplasat, marţi, la Brazi, acolo unde a susţinut două meciuri de verificare cu formaţiile Under 14 ale CSU Ploieşti şi KSE Târgu Secuiesc. Delegaţia grupării din Capitală a fost compusă din 18 persoane dintre care 15 sportive. Chiar dacă Ruxandra Mihai, Roxana Agachi şi Alexandra Marin au mai acuzat uşoare dureri la picior, ele au efectuat deplasarea la turneul amical organizat de CSU Ploieşti.

Pentru cele două întâlniri de marţi, care au fost programate în Sala Sporturilor din localitatea Brazi, conducerea tehnică a Baschet Club Star a apelat la Oana Dima, Diana Şuşnea, Ruxandra Mihai, Roxana Agachi, Ana Florea (foto, la minge), Roxana Mihai, Livia Mariea, Georgiana Ifrim, Lavinia Dinu, Alexandra Marin, Cristina Grigore, Ioana Săndulescu, Maria Topîrceanu şi Denisa Savu. Pentru Maria Topîrceanu şi pentru Denisa Savu aceste partide de verificare au reprezentat debutul lor în echipamentul alb-roşu iar evoluţiile acestor sportive au fost destul de încurajatoare pentru partidele următoare, din competiţia rezervată junioarelor trei. Deplasarea în localitatea prahoveană s-a făcut cu lotul feminin sub 14 ani, team care are ca obiectiv calificarea la turneul final al Campionatului Naţional Under 14.

Cantonament În perioada 31 august - 8 septembrie, jucătoarele alb-roşii au participat la un stagiu de pregătire centralizată la Azuga, acolo unde s-au efectuat, uneori, chiar şi patru antrenamente pe zi.

Echipa Baschet Club Star a mai întâlnit, sezonul trecut, formaţiile CSU Ploieşti şi KSE Târgu Secuiesc. Cu gruparea prahoveană, jucătoarele alb-roşii au susţinut două meciuri de verificare în luna ianuarie a acestui an, atunci când bucureştencele s-au impus cu 60-40 şi cu 58-40 în două întâlniri care au avut loc în sala de educaţie fizică şi sport a Şcolii 119 "Vasile Voiculescu". La turneul final al Campionatului Naţional feminin Under 13 de la Oradea, întrecere care s-a desfăşurat în luna aprilie, fetele pregătite de Valentin Bâlă au câştigat disputa cu KSE Târgu Secuiesc, scor 69-37, după un joc dominat destul de clar de Baschet Club Star, care a condus chiar şi la aproape 40 de puncte diferenţă. La această categorie de vârstă, Ruxandra Mihai & Co au un bilanţ pozitiv cu ambele adversare de marţi.

În ceea ce priveşte întâlnirile din Sala Sporturilor din Brazi, conducerea tehnică a echipei Baschet Club Star va urmări la lucru toate sportivele care au fost convocate pentru această deplasare, neţinând cont de rezultatul înregistrat pe tabela de marcaj. Pentru perioada următoare este importantă găsirea unei formule cât mai eficiente pentru disputele din cadrul Campionatului Naţional feminin Under 14, acolo unde fetele pregătite de Valentin Bâlă speră la o clasare în primele şase formaţii din ţară, la această categorie de vârstă. Adversarele alb-roşiilor de marţi sunt înscrise şi ele în competiţia rezervată sportivelor născute în anii 1999-2000 şi mai mici, urmând să evolueze în seriile preliminare a treia, KSE, şi a şasea, Ploieşti. Campionatul Naţional feminin Under 14 va începe oficial pe 21 octombrie.

Pentru a putea vedea adversarele echipei Baschet Club Star de la categoria sub 13 ani, jucătoare născute în anii 2000-2001 şi mai mici, accesaţi acest link...

Niciun comentariu: