joi, 7 iunie 2012

ANALIZĂ. Fetele şi-au respectat blazonul în 2012

Jucătoarele echipei Baschet Club Star, sportive născute în anii 1999-2000 şi mai mici, au reuşit ca, în actualul sezon, să-şi îndeplinească toate obiectivele fixate la începutul stagiunii, fie că a fost vorba de campionate municipale sau de cele naţionale. Fetele pregătite de Valentin Bâlă au arătat că se află într-o evidentă creştere de formă şi că sunt gata pentru următoarele examene importante din carieră. Ediţia 2011-2012 a adus numai lucruri pozitive pentru alb-roşii.

În cadrul Campionatului Naţional feminin Under 13, de departe cea mai importantă competiţie la care au participat în acest sezon fetele pregătite de Valentin Bâlă, echipa Baschet Club Star a încheiat întrecerea pe locul zece în România după ce, la începutul stagiunii, au avut ca obiectiv o clasare în primele 12 formaţii din ţară. La turneul final de la Oradea, jucătoarele alb-roşii au avut trei victorii din patru posibile şi au reuşit să facă o impresie frumoasă, fiind lăudate de majoritatea antrenorilor prezenţi la meciuri. Lotul grupării din Capitală le-a avut în componenţă pe Oana Dima, Diana Şuşnea, Ruxandra Mihai, Roxana Agachi, Ana Florea, Roxana Mihai, Livia Mariea, Georgiana Ifrim, Lavinia Dinu, Alexandra Marin, Cristina Grigore şi Ioana Săndulescu.

Inedit La Bucharest Streetball Weekend, jucătoarele alb-roşii au realizat o nouă performanţă notabilă, impunându-se la două categorii de vârstă, Under 12 şi Under 13. Mai mult, site-ul fibaeurope.com a publicat o poză în care se regăsesc câteva din componentele BC Star.

În partidele din Bucureşti, jucătoarele care au evoluat în cadrul Campionatului Naţional feminin Under 13 au fost prezente şi la meciurile din cadrul Campionatului Municipal feminin de junioare trei, acolo unde s-a stabilit ca obiectiv o calificare la turneul final. Componentele Baschet Club Star nu numai că au realizat ceea ce şi-au propus dar au dovedit că pot mai mult decât o clasare în Top 6. Ruxandra Mihai şi colegele sale au fost la un pas de a disputa lupta pentru medaliile de aur, însă lipsa de experienţă şi poate neşansa din semifinale au făcut ca sportivele alb-roşii să închidă întrecerea pe treapta a treia a podiumului, cu un bilanţ total de 14 meciuri câştigate din 18 jocuri disputate în total, în sezonul regulat şi în fazele finale, la acestă categorie de vârstă, ani de naştere 1998-1999.

De departe cea mai notabilă perfomanţă a echipei Baschet Club Star în sezonul 2011-2012 a fost cucerirea medaliilor de aur la Campionatul Municipal feminin sub 12 ani. Maniera în care jucătoarele alb-roşii au realizat acest lucru a fost una de-a dreptul senzaţională, 33 de meciuri fără înfrângere, un adevărat record al competiţiei. Dacă la începutul acestui sezon obiectivul fixat a fost acela de a ajunge la turneul final şi aici fetele au arătat că pot face mult mai mult. Oana Dima, Ruxandra Mihai, Cristina Sultana, Amalia Cranta, Roxana Mihai, Livia Mariea, Georgiana Ifrim, Lavinia Dinu, Alexandra Marin, Ingrid Paraschiv, Ioana Săndulescu, Bianca Ferăstrău, Monalisa Pîrvan, Denisa Ţurcan şi Maria Stratulat sunt sportivele care au făcut parte din lotul alb-roşiilor la această categorie de vârstă, baschetbaliste născute în anii 2000-2001 şi chiar şi mai mici.

Dacă doriţi să vizualizaţi poze sau imagini de la meciurile echipelor Baschet Club Star în sezonul 2011-2012, accesaţi acest link...

Pentru cei care vor să facă parte din lotul B.C. Star, daţi click aici...

Niciun comentariu: