sâmbătă, 26 mai 2012

MUNICIPAL. La un pas de medalie, la Under 14

Jucătoarele alb-roşii s-au calificat, sâmbătă, în semifinalele Campionatului Muncipal feminin de junioare trei. Fetele pregătite de Valentin Bâlă au evoluat în grupa semifinală A, acolo unde au acumulat trei puncte din patru posibile şi s-au clasat pe poziţia a doua în serie. După un eşec cu ACS Champions, scor 28-60, echipa Baschet Club Star Şcoala 119 nu a mai cedat în partida următoare, acolo unde adversar i-a fost formaţia BC 97 pe care a învins-o cu 62-16.

VEDEŢI TOATE REZULTATELE DIN TURNEUL FINAL UNDER 14

După un meci în care am consemnat o singură dată egalitatea pe tabelă şi două schimbări de lider, formaţia ACS Champions s-a impus, scor 60-28, sâmbătă, în faţa echipei Baschet Club Star Şcoala 119. Partida a făcut parte din etapa a doua a grupei semifinale A contând pentru Campionatul Municipal feminin de junioare trei. Alexandra Marin, cu doar opt puncte marcate, şi Ana Florea cu şapte au fost principalele marcatoare ale alb-roşiilor. Fetele pregătite de Valentin Bâlă au ratat de multe ori din situaţii clare de a înscrie, astfel că ecartul de la final a fost unul destul de mare şi conform cu realitatea de pe teren. Adversarele au prezentat aproape tot lotul care a cucerit medalia de bronz la Campionatul Naţional feminin Under 14.

Statistică Obiectivul echipei Baschet Club Star Şcoala 119 pentru actualul sezon competiţional al Campionatului Municipal feminin sub 14 ani a fost îndeplinit, jucătoarele alb-roşii având de obţinut o calificare în semifinalele competiţiei sportivelor născute în 1998-1999.

Roxana Mihai şi Alexandra Marin şi-au împărţit în mod egal 24 de puncte în meciul dintre echipele Baschet Club Star şi BC 97 Bucureşti, scor 62-16, cele două jucătoare alb-roşii reuşind împreună cu opt puncte mai mult decât toate adversarele lor din partida de sâmbătă, disputată în cadrul etapei a treia a Campionatului Municipal feminin de junioare trei, grupa semifinală A. Prima perioadă a fost dominată clar de fetele pregătite de Valentin Bâlă, care au luat un avans de 11 puncte, ecart majorat până la pauza mare la 31-10. Cristina Grigore a avut o prestaţie foarte bună şi a realizat zece puncte în disputa decisivă pentru un loc în Final Four-ul competiţiei din Capitală. După joc, toată delegaţia Baschet Club Star a sărbătorit-o, în vestiar, pe Georgiana Ifrim, sportivă a cărei zi de naştere a fost pe 25 mai.

Duminică vor avea loc meciurile finale ale Campionatului Municipal feminin sub 14 ani, acolo unde patru formaţii se luptă pentru medalii. ACS Champions, Raptors, Baschet Club Star Şcoala 119 şi Olimpia B Buucreşti îşi dispută podiumul, în timp ce BC 97 Bucureşti şi Olimpia A Bucureşti vor evolua pentru locurile 5-6. Toate întâlnirile se vor disputa în sala de educaţie fizică şi sport a Şcolii 128 din Capitală, maratonul celor cinci partide urmând să înceapă de la ora 11.00, după cum au anunţat organizatorii. Primele trei team-uri din ierarhia finală vor primi cupe şi medalii, fiecare sportivă urmând să aibă câte o amintire legată de această fază la feminin din Bucureşti. Festivitatea de premiere este programată în jurul orei 19.00.

Pentru a putea vedea rezultatele obţinute de echipele Baschet Club Star în acest sezon, la toate categoriile de vârstă, atât la masculin cât şi la feminin, accesaţi acest link...

Niciun comentariu: