vineri, 25 mai 2012

ANIVERSARE. La mulţi ani, Georgiana!

A fost la un pas să practice handbalul, însă a ajuns în locul potrivit atunci când echipa Baschet Club Star a avut programat un antrenament în sala de educaţie fizică şi sport a Şcolii Generale 103. De atunci şi până acum, Georgiana Ifrim (foto) a devenit una din jucătoarele de bază ale formaţiei pregătite de Valentin Bâlă, a progresat uimitor şi a ajuns să facă parte din lotul care a evoluat în cadrul Campionatului Naţional feminin Under 13, acolo unde alb-roşiile au ajuns până la turneul final al competiţiei.

Născută pe 25 mai 2000, Georgi, cum este alintată sportiva de către colegele de echipă, a reuşit ca în mai puţin de două luni să ajungă în echipa standard a Baschet Club Star. A ales să evolueze cu numărul 11 pe tricou şi a debutat pentru formaţia pregătită de Valentin Bâlă pe data de 23 octombrie 2011, într-un meci pe care alb-roşiile l-au susţinut pe teren propriu, în faţa celor de la 4Sports, partidă care a contat pentru presezonul Campionatului Municipal feminin Under 12. Georgiana a marcat primul său coş din acţiune într-un joc oficial pe 30 octombrie anul trecut la întâlnirea dintre Baschet Club Star - Champions, scor 64-18. Recordul personal al sportivei la puncte marcate este de zece.

Info Pentru a putea vizualiza profilul jucătoarei Georgiana Ifrim accesaţi acest link. Echipiera Baschet Club Star practică sportul cu mingea la coş din septembrie 2011 şi a evoluat în toate întâlnirile susţinute de alb-roşii în acest sezon competiţional, ediţia 2011-2012.

Elevă în clasa a şasea la Şcoala Generală 188 din Capitală, Georgiana Ifrim şi-a îndeplinit un prim vis în acest sezon, acela de a ajunge la turneul final al Campionatului Naţional feminin Under 13, acolo unde echipa Baschet Club Star s-a clasat pe locul zece în România la această categorie de vârstă. Alături de colegele sale, Georgi încearcă să obţină primele sale medalii din carieră într-o competiţie oficială. Cum fetele pregătite de Valentin Bâlă sunt calificate la ultimul act atât la junioare trei cât şi la Under 12 în competiţia din Bucureşti, Georgi are şanse mari să-şi vadă realizate şi dorinţele sale legate de cucerirea unui metal cât mai strălucitor, de ce nu poate chiar aur, în întrecerile din Capitală înainte de Liga Naţională.

Chiar dacă vineri a împlinit frumoasa vârstă de 12 ani, Georgiana Ifrim nu a avut foarte mult timp pentru distracţie deoarece jucătoarele alb-roşii au fost prezente la Bucharest Streetball Weekend, acolo unde au disputat meciuri în competiţia de "trei contra trei" la Under 12 şi la Under 14 feminin. Alături de colegele sale, Georgi a încercat să se simtă cât mai bine şi să transforme această zi într-una pe care să nu o uite foarte repede. Conducerea şi componentele echipei Baschet Club Star sunt alături de Georgiana şi îi urează sărbătoritei multă sănătate, fericire, îndeplinirea tuturor dorinţelor, numai zâmbete şi bucurii şi cât mai multe realizări, victorii şi selecţii în tricoul alb-roşu al Baschet Club Star. La mulţi ani, Georgiana! 

Cristina Grigore şi Livia Mariea şi-au serbat onomastica alături de colegele din echipă cu ocazia zilei Sfinţilor Împăraţi Constantin şi Elena. Detalii aici...

Niciun comentariu: