sâmbătă, 3 martie 2012

UNDER 12. Star Şcoala 119 - CSŞ 4 Buc. 44-25

Cu 28 de puncte marcate în partida dintre echipele Baschet Club Star Şcoala 119 şi Clubul Sportiv Şcolar 4 Bucureşti, scor 44-25, Roxana Mihai (foto, la minge) a înscris singură cu trei puncte mai mult decât întreaga formaţie adversă. Extrema alb-roşiilor a contribuit decisiv la victoria echipei pregătite de Valentin Bâlă, chiar dacă amfitrioanele au avut un meci mai slab. Întâlnirea a contat pentru prima etapă din cadrul turneului semifinal al Campionatului Municipal feminin Under 12, grupa A.

Chiar dacă a evoluat uşor accidentată, Ioana Săndulescu nu a dezamăgit şi a contribuit cu trei puncte, patru recuperări şi o intercepţie pentru gazde în doar zece minute, în timp ce Oana Dima şi Georgiana Ifrim şi-au împărţit, în mod egal, patru puncte. Din spaţiul de trei secunde, Alexandra Marin a realizat doar opt puncte, pivotul alb-roşiilor ratând enorm într-un meci în care a avut foarte multe şanse de a finaliza. Livia Mariea a prins o zi mai puţin fastă şi nu şi-a trecut numele pe lista marcatoarelor, în timp ce Ruxandra Mihai, chiar dacă a transformat doar o singură aruncare liberă, a fost responsabilă cu pasele decisive, ca de fiecare dată. Denisa Ţurcan se integrează din ce în ce mai bine în echipă, fiind un câştig pentru lotul pregătit de Valentin Bâlă.

Statistică
În urma acestui succes, echipa Baschet Club Star Şcoala 119 a ajuns, în acest sezon, la 20 de victorii consecutive, din tot atâtea meciuri disputate, la categoria de vârstă rezervată jucătoarelor născute în anii 2000-2001 şi mai mici.

Gazdele au intrat destul de bine în meci, au marcat rapid, şi s-au distanţat apoi la 6-0. Adversarele au răspuns printr-un coş din acţiune, însă prima perioadă s-a încheiat cu un avantaj de şase puncte pentru jucătoarele alb-roşii, care au condus cu 8-2. Sfertul al doilea a aparţinut Roxanei Mihai, sportiva echipei Baschet Club Star reuşind toate cele 18 puncte ale amfitrioanelor în acest interval de timp, replica oaspetelor fiind de şase puncte. La jumătatea întâlnirii amfitrioanele au condus cu 26-8, diferenţă care a continuat să se mărească şi în partea a doua a meciului. După 30 de minute, fetele pregătite de Valentin Bâlă au avut 40-12, astfel că primele două puncte în turneul semifinal, grupa A, din cadrul Campionatului Municipal feminin Under 12 au fost ca şi asigurate. Ultimul sfert a adus o revenire a formaţiei CSŞ 4 Bucureşti, însă fără nici o schimbare pe tabela de marcaj, la final consemnând victoria gazdelor cu scorul de 44-25.

Din grupa semifinală A din cadrul Campionatului Municipal feminin Under 12 mai fac parte echipele ACS Champions, Raptors şi Olimpia C Bucureşti. Etapa a doua este una în care jucătoarele alb-roşii nu vor avea programat niciun meci, fiind rundă liberă pentru fetele pregătite de Valentin Bâlă care vor reintra abia pe 17 martie în competiţie, în deplasare, în faţa puternicei formaţii Olimpia C Bucureşti. Chiar şi aşa, multe din componentele de la Under 12 ale Baschet Club Star vor fi prezente în sala de educaţie fizică şi sport a Şcolii 103 din Capitală, în perioada 9-11 martie, acolo unde va avea loc turneul semifinal al Campionatului Naţional feminin Under 13, grupa valorică B, seria B, cu participarea altor patru team-uri: Clubul Sportiv Şcolar Târgovişte, Valbon Arad, Solaris Ploieşti şi CSŞ 1 Constanţa.

Pentru a putea vedea clasamentul actualizat al grupei semifinale A din cadrul Campionatului Municipal feminin Under 12, accesaţi acest link...

Niciun comentariu: