sâmbătă, 11 februarie 2012

UNDER 13. Aproape de o foarte mare surpriză

După ce şi-a asigurat prezenţa la turneul semifinal al Campionatului Naţional feminin Under 13, echipa Baschet Club Star a avut o prestaţie excelentă în meciurile de sâmbătă din cadrul ultimului turneu de sală al seriei a doua de calificare, chiar dacă jucătoarele alb-roşii au pierdut întâlnirile cu formaţiile CSU Braşov, scor 50-67, şi cu ACS Champions, scor 47-54, Adversarele fetelor pregătite de Valentin Bâlă au fost primele două grupări din România la categoria sportivelor născute în anii 1999-2000 şi mai mici.

Disputa dintre Baschet Club Star şi CSU Cuadripol Braşov a părut a fi una dezechilibrată, în care oaspetele porneau ca mari favorite la victorie, adversarele fiind campioane en titre la categoria sportivelor născute în anii 1999 şi 2000. Jucătoarele alb-roşii au început timorate o întâlnire pe care au dominat-o apoi după pauza mare, atunci când amfitrioanele şi-au şi adjudecat sferturile trei şi patru, însă acest lucru a fost insuficient pentru un posibil succes. Alexandra Marin şi Roxana Mihai şi-au împărţit în mod egal 28 de puncte iar Ana Florea a mai adăugat alte nouă, însă fetele pregătite de Valentin Bâlă au trebuit să recunoască superioaritatea şi experienţa grupării ardelene după un meci foarte spectacolos, în care CSU Cuadripol a câştigat cu 67-50 şi a s-a impus fără a pierde niciun joc în această grupă.

Statistică
În luna decembrie a anului trecut, echipa Baschet Club Star a fost surclasată de CSU Cuadripol Braşov, scor 13-65, la cel de-al doilea turneu al grupei a doua de calificare din cadrul Campionatului Naţional feminin Under 13.

În reuniunea de sâmbătă seară, echipa Baschet Club Star a întâlnit o altă formaţie de top din România, ACS Champions, grupare care a încheiat disputa din Liga Naţională din 2011, competiţie rezervată sportivelor născute în anii 1999-2000, pe locul al doilea. Vicecampioana naţională a fost dominată la începutul meciului, însă adversarele alb-roşiilor au revenit şi au intrat cu un avantaj liniştitor la pauza mare, scor 34-22. După reluare, gazdele au schimbat defensiva şi au început să recupereze diferenţa, însă timpul nu a fost aliatul amfitrioanelor şi ACS Champions s-a impus cu scorul de 54-47. Pentru Baschet Club Star s-au remarcat Roxana Mihai şi Alexandra Marin, ambele având câte 11 puncte trecute în cont, în timp ce Ruxandra Mihai a marcat opt puncte iar Livia Mariea a înscris şase.

La finalul meciurilor din seria a doua de calificare din cadrul Campionatului Naţional feminin Under 13, echipa Baschet Club Star s-a clasat pe locul al treilea, poziţie care asigură accesul direct, alături de primele două locuri din grupă, în faza următoare a competiţiei. Liderul CSU Cuadripol Braşov, cu maximum de puncte acumulate, 18 din tot atâtea posibile, şi ACS Champions, cu 15 puncte, sunt formaţiile care completează podiumul din această serie. CSŞ Târgovişte şi SCM CSŞ Craiova, ultimul team retras din întrecerea rezervată categoriei sub 13 ani, sunt cluburile care au drept de a evolua în grupa valorică B. La penultimul act au ajuns CSU Braşov, Champions şi Baschet Club Star, cele trei echipe urmând să-şi aştepte acum adversarii pe care-i vor întâlni în perioada 9-11 martie în Top 12.

În prima zi a turneului de sală organizat de Baschet Club Star, jucătoarele alb-roşii au învins fără probleme, scor 99-25, formaţia CSŞ Târgovişte. Detalii aici...

5 comentarii:

Fan C.S. VILIS spunea...

Dupa comentariile fara rost de pe blogul nostru http://csvilis.blogspot.com/2011/09/blog-post.html#comment-form prin care ne-ati aratat ce fani aveti . Daca nu ne-ati putut invinge pe teren la ultima noastra intalnire , asta nu inseamna ca trebuie sa va rasbunati pe blogul nostru !!! Nu VA pot spune decat RUSINE !!!

Fan C.S. VILIS spunea...

Si tot odata felicitari pentru reusita din torneu , bafta mai departe !!



Desi ne-ati suparat pentru ,,iesirea " de pe blog , nu va purtam pica .

Baschet Club Star spunea...

Nu va intelegem supararea deoarece niciun oficial al echipei Baschet Club Star nu comenteaza despre alte echipe deoarece acest lucru nu este unul corect. Cat despre asa-zisa discutie dintre un fan al clubului Vilis si unul al clubului nostru, suntem convinsi ca cineva rau intenionat a postat acel comentariu. Pentru detalii putem comunica pe mail: baschet.club.star@gmail.com

Fan C.S. VILIS spunea...

Nu stiu daca este in legatura cu voi sau nu , dar nu este vorba de un singur comentariu ci de mai multe , care pe langa faptul ca se intituleaza ,,concurenta'' da ca link blogul vostru , de unde se deduce ca este unul dintre fanii vostri . Si mai presus de toate s-a luat de conducerea clubului nostru , ceea ce este complet inacceptabil . Suntem de parere ca intre cluburi ar trebui sa fie o oarecare cooperare , ceea ce ne este respins , dupa parerea noastra prin astfel de comm .

Baschet Club Star spunea...

De acord cu dumneavoastra. Nici noi nu toleram astfel de comportamente. Conducerea echipei Baschet Club Star este pentru fair play si pentru intelegere. Cat despre link-ul catre site-ul nostru oricine o poate face, nu neaparat un suporter. Va sugeram sa dialogam pe mail. Va multumim.