luni, 23 ianuarie 2012

UNDER 18. Înfrângeri la Reghin și cu Timișoara

Lotul feminin sub 18 ani al echipei Baschet Club Star a pierdut ambele meciuri pe care le-a disputat duminică şi luni. Jucătoarele alb-roşii au cedat, scor 69-88, la Reghin, duminică, în faţa formaţiei CSS Colegiul "Alexandru Ceuşianu" din localitate, pentru ca, la mai puţin de 24 de ore, să revină în Capitală pentru întâlnirea cu CSS Bega Timişoara, partidă tranşată de oaspete cu scorul de 54-72.

VEDEŢI AICI CLASAMENTUL SERIEI E DE CALIFICARE

Fără Simona Rădanţu, bolnavă, şi fără Ingrid Lişman, care nu a făcut deplasarea la Reghin, jucătoarele alb-roşii nu au putut face faţă din punct de vedere fizic în faţa adversarelor de la CSŞ Colegiul "Alexandru Ceuşianu". Întâlnirea a fost echilibrată în prima sa parte, fetele pregătite de Valerian Netolitzchi au evoluat destul de bine şi au fost aproape de un rezultat foarte bun, însă ultimele minute ale partidei au fost decisive, atunci când gazdele şi-au valorificat plusul venit din partea băncii. Alexandra Anghel şi Ioana Miroiu (foto, la minge) şi-au împărţit în mod egal 34 de puncte şi au fost principalele realizatoare ale grupării din Capitală, acestea fiind ajutate de Diana Robu şi de Miruna Lală, ambele realizând câte zece puncte.


Info
Jucătoarele echipei Baschet Club Star au disputat, în mai puţin de 48 de ore, două meciuri. Fetele pregătite de Valerian Netolitzchi s-au deplasat la Reghin după care, la mai puţin de 16 ore de la revenirea în Capitală, au întâlnit, acasă, pe CSŞ Timişoara.

Meciul dintre Baschet Club Star şi CSŞ Bega Timişoara, disputat luni dimineaţă, a fost echilibrat doar în primele zece minute, atunci când gazdele au şi avut un avans de patru puncte la jumătatea primei perioade. După cinci schimbări de lider pe tabelă, amfitrioanele au cedat conducerea iar gruparea de pe Bega a avut 19-16 la debutul celui de-al doilea sfert. A urmat o perioadă în care fetele pregătite de Valerian Netolitzchi au ratat enorm şi nu au marcat decât cinci puncte faţă de 20 primite, interval de timp care a şi decis, de altfel, învingătoarea. Alexandra Anghel a marcat 12 puncte pentru alb-roşii, în timp ce Alexandra Moanţă a realizat cel mai bun joc al său de când a venit la Baschet Club Star, sportiva având zece puncte, patru recuperări şi două intercepţii pentru un indice de 15 unităţi la capitolul eficienţă. Tot zece puncte au înscris Diana Robu şi Denisa Fitero.

În urma acestor rezultate, echipa Baschet Club Star se află pe locul patru în seria E de calificare a Campionatului Naţional feminin Under 18. Primele trei locuri sunt adjudecate, în ordine, de MC Sport Cluj-Napoca, cu 13 puncte, CSŞ Bega Timişoara, cu 12 puncte, şi de CSŞ Râmnicu Vâlcea, ultima grupare având zece puncte, tot atâtea câte au acumulat şi jucătoarele alb-roşii, însă cele două formaţii sunt despărţite de raportul coşaverajului din victoriile directe. CSŞ Colegiul "Alexandru Ceuşianu" Reghin şi ACS Champions închid clasamentul. Pentru a putea spera la turneul semifinal, fetele pregătite de Valerian Netolitzchi mai au nevoie de o singură victorie în grupă din trei meciuri rămase de disputat. Primele cinci teamuri din cele două serii de calificare ajung direct în penultimul act al competiţiei rezervată junioarelor I, jucătoare născute în anii 1994 şi 1995.

Pentru a vedea toate meciurile din cadrul Campionatului Naţional feminin Under 18, accesaţi acest link...

Niciun comentariu: