sâmbătă, 14 ianuarie 2012

UNDER 12. BC Star a învins şi pe Champions

Echipa sub 12 ani a Baschet Club Star şi-a continuat, sâmbătă, seria victoriilor consecutive. La cel de-al doilea meci din 2012, jucătoarele alb-roşii au învins, în deplasare, scor 82-18, formaţia ACS Champions, într-o partidă de verificare ce a avut loc în sala de educaţie fizică şi sport a Liceului "Henri Coandă" din Capitală. În urma acestui rezultat, fetele pregătite de Valentin Bâlă au în palmares 14 meciuri câştigate la rând, din tot atâtea disputate, în actualul sezon competiţional.

VEDEŢI AICI GALERIE FOTO

Cu 28 de puncte marcate, Roxana Mihai (foto, la minge) a stabilit un nou record al carierei şi a fost principala marcatoare a echipei Baschet Club Star în meciul cu ACS Champions. Chiar dacă a fost transferată în urmă cu doar zece zile, Alexandra Marin a arătat că s-a acomodat perfect alături de noile sale colege şi a încheiat partida de sâmbătă cu 24 de puncte, opt recuperări şi tot atâtea capace, în timp ce Ruxandra Mihai şi-a trecut în cont prima double double, 16 puncte şi 12 pase decisive plus şapte recuperări, realizând cea mai bună performanţă a alb-roşiilor la mingi direcţionate direct la finalizare. Livia Mariea a fost şi ea pe lista marcatorilor, cu zece puncte, acolo unde a mai apărut şi Lavinia Dinu, cu patru puncte.

Statistică
Ultimul meci susţinut de grupa sub 12 ani a echipei Baschet Club Star a avut loc pe 7 ianuarie 2012, atunci când jucătoarele alb-roşii au trecut, în deplasare, de formaţia Olimpia Bucureşti.

Ruxandra Mihai, Alexandra Marin, Lavinia Dinu, Ioana Săndulescu şi Bianca Ferăstrău au făcut parte din formaţia de bază a echipei Baschet Club Star, primele două combinând pentru coşul de debut al întâlnirii, finalizat din spaţiul de trei secunde de Alexandra Marin, după pasa decisivă a Ruxandrei Mihai. Ioana Săndulescu şi-a ajutat excelent colegele prin două intercepţii care au dus la marcarea altor patru puncte consecutive, astfel că tabela a indicat 8-0 după trei minute. Perioada de debut s-a încheiat la o diferenţă de 12 puncte pentru alb-roşii, scor 14-2. Roxana Mihai şi Livia Mariea au făcut ca ecartul să crească până la pauza mare la 28 de puncte, atunci când fetele pregătite de Valentin Bâlă au avut 36-8 înainte de partea a doua.

După reluare, jucătoarele alb-roşii le-au avut pe teren pe Ruxandra şi pe Roxana Mihai, pe Livia Mariea, Alexandra Marin şi pe Ioana Săndulescu, formaţie care realizat un parţial de 18-0 în numai şapte minute şi pe fondul unei căderi fizice a adversarelor. În aceste condiţii, echipa Baschet Club Star a încheiat întâlnirea la o diferenţă liniştitoare şi s-a impus cu scorul de 82-18. Aceasta a fost ultima partidă de verificare a fetelor pregătite de Valentin Bâlă înainte de reluarea Campionatului Municipal feminin rezervat categoriei sub 12 ani, sportive născute în anii 2000 şi 2001. Următorul meci oficial al grupării din Capitală este programat în perioada 21-22 ianuarie atunci când Baschet Club Star Şcoala 119 va întâlni, în deplasare, pe Dan Dacian, într-o întâlnire din etapa a şasea a acestei competiţii.

Jucătoarele echipei Baschet Club Star au efectuat vizita medicală şi pot evolua în competiţiile interne. Detalii aici...

Niciun comentariu: