joi, 22 decembrie 2011

LOTURI. Mini-vacanţă pentru toată lumea

După o primă parte a sezonului cu multe meciuri amicale şi oficiale, loturile feminine şi masculine ale echipei Baschet Club Star se află într-o scurtă vacanţă, lucru datorat şi stagiului naţional al antrenorilor care se desfăşoară, în perioada 21-23 decembrie, la Braşov. Tehnicienii alb-roşii participă la clinicul organizat în aceste zile de oraşul de la poalele Tâmpei, astfel că şedinţele tehnico-tactice ale sportivilor se vor relua cel mai devreme vineri, 23 decembrie, atunci când fetele de la Under 13 vor reveni primele în sală.

Lotul feminin sub 13 ani nu are programat niciun antrenament în această perioadă, fetele pregătite de Valentin Bâlă urmând să se prezinte vineri, 23 decembrie, în sala de educaţie fizică şi sport a Şcolii 103 unde vor avea, de la ora 18.00, obişnuita şedinţă tehnico-tactică. Sfânta Sărbătoare a Crăciunului le va ţine pe alb-roşii alături de familii, pentru a petrece aşa cum se cuvine Naşterea Domnului, urmând ca marţi, pe 27 decembrie, de la ora 10.00, în sala Şcolii 119, să revină pe parchet. Până la finele anului vor mai avea loc, zilnic, în perioada 28-31 decembrie, câte două antrenamente, astfel că micuţele baschetbaliste de la Star au destul de mult de lucru într-un interval de timp în care cei mai mulţi copii se gândesc doar la vacanţă şi la distracţii.

Sezon În ultimul meci oficial al Campionatului Municipal feminin sub 12 ani, echipa Baschet Club Star Şcoala 119 a învins, în deplasare, scor 47-12, partida disputată împotriva formaţiei Clubului Sportiv Şcolar 6.

În ceea ce priveşte lotul feminin Under 18, Ioana Miroiu & Co vor reveni în sală începând de marţi, 27 decembrie, de la ora 16.00. Junioarele se vor antrena, până la finalul anului, în Şcoala 103, având programată zilnic câte o şedinţă tehnico-tactică, plan care va fi respectat până pe data de 30 decembrie, după cum a anunţat, miercuri, conducerea clubului. În intervalul 2-4 ianuarie 2012 se vor efectua alte antrenamente înainte de primul turneu de sală de la Bacău al Campionatului Naţional feminin Under 17, din 5-6 ianuarie, şi pentru runda de debut din cadrul grupei E de calificare din întrecerea rezervată junioarelor I, acolo unde Baschet Club Star va întâlni, pe data de 8 ianuarie 2012, una din formaţiile CSS Bega Timişoara, MC Sport Cluj şi Colegiul "Alexandru Ceuşianu" Reghin.

Loturile masculine vor avea şi ele un program de pregătite destul de încărcat în această perioadă de vacanţă şcolară. Băieţii de la Baschet Club Star se vor prezenta la antrenamente pe data de 27 decembrie, de la ora 16.00, atunci când este programată o şedinţă de tehnico-tactică în sala de educaţie fizică şi sport a Şcolii 119. Pentru început, grupele Under 12 şi Under 14 nu vor fi despărţite, după cum au comunicat, miercuri, oficialii alb-roşiilor. Miercuri, 28 decembrie, va avea loc petrecerea de sfârşit de an a grupării din Capitală, acolo unde vor fi invitaţi sportivi, părinţi, antrenori şi oficiali din club şi nu numai. Club Indie va găzdui, timp de aproape şase ore, un party inedit, unde nu vor lipsi discoteca, karaoke şi jocurile surpriză, totul fiind organizat pentru cei care sunt legitimaţi la Baschet Club Star.

Alexandra Moanţă este primul transfer al echipei Baschet Club Star în perioada de pauză competiţională. Detalii aici...

Niciun comentariu: