luni, 24 octombrie 2011

FEMININ. BC Star, un start perfect în Municipal

Începând din acest sezon, echipa Baschet Club Star are, în cadrul Campionatului Municipal feminin, o nouă titulară. Numele complet al formaţiei pregătite de Valentin Bâlă este BC Star Şcoala 119 "Vasile Voiculescu", în această instituţie fiind eleve aproape toate jucătoarele alb-roşiilor, excepţie făcând doar Roxana Agachi şi Georgiana Ifrim. Parteneriatul este, până acum, unul de bun augur pentru fete deoarece debutul în competiţie a consemnat două victorii la scor pentru noul team.

MASCULIN: VICTORIE ŞI LA UNDER 10 CU 4SPORT

Colaborarea dintre Baschet Club Star şi Şcoala Generală 119 "Vasile Voiculescu" a devenit din ce în ce mai bine pusă la punct în ultimii doi ani, astfel că un astfel de parteneriat între cele două instituţii a fost forma perfectă pentru ca jucătoarele să-şi poată continua activitatea de performanţă. În prima etapă a Campionatului Municipal sub 12 ani, fetele pregătite de Valentin Bâlă s-au impus, scor 62-11, în partida pe care au disputat-o acasă, cu formaţia 4Sport, tot o victorie consemnându-se şi în întrecerea junioarelor trei pe Capitală, acolo unde BC Star Şcoala 119 a învins cu scorul de 49-30 pe Phoenix Constanţa. Ruxandra şi Roxana Mihai, Roxana Agachi, Livia Mariea, Lavinia Dinu, Cristina Grigore, Diana Şuşnea şi Ana Florea au fost remarcatele zilei, în cele două întâlniri.

Presezon În perioada precompetiţională, echipa Baschet Club Star a disputat patru meciuri de verificare, toate câştigate. Adversarele alb-roşiilor au fost formaţiile Dan Dacian, ACS Champions, Phoenix Constanţa şi Şcoala 119. Detalii aici.

În primul meci oficial din actualul sezon competiţional la categoria sub 12 ani feminin, echipa BC Star Şcoala 119 "Vasile Voiculescu" s-a impus, duminică, pe teren propriu, scor 62-11, în faţa formaţiei 4Sport. Roxana Mihai a marcat 18 puncte pentru alb-roşii, în timp ce Lavinia Dinu (foto, la minge) şi Livia Mariea şi-au împărţit, în mod egal, 20 de puncte. Gazdele şi-au asigurat victoria încă din primele 15 minute ale întâlnirii, atunci când tabela a indicat 28-4 pentru fetele pregătite de Valentin Bâlă. Denisa Ţurcan a înscris două puncte la prima sa prezenţă într-un joc oficial, în timp ce Maria Stratulat, Georgiana Ifrim şi Denisa Neagoe, aflate în aceeaşi postură, nu au reuşit să-şi treacă în cont niciun punct, chiar dacă au fost la un pas de a finaliza. Etapa următoare este programat, în deplasare, derby-ul cu ACS Champions, una dintre cele mai bune grupări din Campionatul Muncipal feminin rezervat categoriei Under 12.

La junioare trei, prima etapă a a programat meciul dintre BC Star Şcoala 119 "Vasile Voiculescu" şi Phoenix Constanţa. Întâlnirea a avut loc, duminică, pe teren propriu, şi s-a încheiat cu scorul de 49-30 în favoarea jucătoarelor alb-roşii. Partida din cadrul Campionatului Municipal a fost una mult mai disputată decât o arată scorul, amfitrioanele reuşind să se desprindă abia pe final. Ruxandra şi Roxana Mihai au marcat fiecare câte 12 puncte, în timp ce Roxana Agachi şi Ana Florea şi-au împărţit, în mod egal, alte 12 puncte. Cristina Grigore şi Monalisa Pîrvan au adus alte opt puncte iar gazdele şi-au trecut în cont primele două puncte în actuala stagiune, păşind cu dreptul în competiţia rezervată sportivelor născute în anii 1998-1999. De consemnat şi debutul Mihaelei Dinu, care a bifat prima sa prezenţă într-o competiţie oficială, cu un aport ofensiv de un punct.

Cristina Grigore şi-a aniversat, duminică, ziua de naştere. Detalii puteţi citi aici...

Niciun comentariu: