miercuri, 31 martie 2010

UNDER 15. Star şi Braşovia, primele victorii

Neprezentarea echipei Gravity Târgu Mureş a adus primele două puncte pentru formaţia Baschet Club Star în turneul semininal, grupa valorică B, din cadrul Campionatului Naţional feminin Under 15. Jucătoarele alb-roşii mai au nevoie de o singură victorie pentru a-şi asigura prezenţa în disputa pentru locurile 5-8 în România. CSS Braşovia Braşov şi-a adjudecat întâlnirea cu CS Dan Dacian, scor 58-44 şi se va bate pentru primul loc cu Ioana Miroiu & Co.

Fără a evolua nici măcar un minut, echipierele Baschet Club Star au învins, miercuri, pe propriul teren, scor 20-0, prin neprezentare, formaţia Gravity Târgu Mureş. Gruparea din Ardeal nu s-a prezentat la turneul semifinal din Bucureşti, grupa valorică B, şi va pierde toate meciurile prin neprezentare. Formaţia din Capitală rămâne în cursa pentru primul loc în serie, urmând să se bată cu CSS Braşovia Braşov pentru fotoliul de lider, cele două team-uri fiind programate să se întâlnească în reuniunea de seară, conform tabelei Berger.

Obiectiv Echipa Baschet Club Star şi-a propus să încheie sezonul competiţional al Campionatului Naţional feminin Under 15 pe locul şase. Pentru a realiza acest lucru, jucătoarele alb-roşii mai au nevoie de o victorie în turneul semifinal, grupa valorică B.

În cel de-al doilea meci din cadrul turneului semifinal al Campionatului Naţional feminin Under 15, grupa valorică B, echipa CSS Braşovia Braşov a câştigat partida cu CS Dan Dacian cu scorul de 58-44, învingătoarele fiind, practic, calificate în disputa pentru locurile 5-8 în România. Simina Avram (foto, la minge) a evoluat perfect şi a încheiat întâlnirea cu o double double, totalizând 33 de puncte şi 27 de recuperări! Daniela Dobre şi-a ajutat coechipiera într-un joc în care echilibrul s-a menţinut doar la debut.

În reuniunea de miercuri-seară, CS Dan Dacian a învins, prin forfait, pe Gravity Târgu Mureş, scor 20-0, gruparea din Ardeal neprezentându-se la această întrecere. Derby-ul turneului semifinal al grupei valorice B se va disputa, de la ora 18.00, în Capitală, la sala Şcolii 103, între formaţiile Baschet Club Star şi CSS Braşovia Braşov. Echipa care va învinge în această întâlnire va rămâne pe primul loc în turneu, indiferent de rezultatele anterioare înregistrate în competiţia de calificare pentru locurile 5-8.

Turneul semifnal al grupei valorice B se dispută în Capitală. Detalii aici...

Niciun comentariu: