luni, 15 decembrie 2008

REUSITA. Record pentru Mika, in Municipal

Cu 13 puncte marcate, Ioana Murea (foto, la minge) a reusit un nou record al carierei in partida dintre Baschet Club Star si CSS 4 Bucuresti, incheiata cu scorul de 80-17 pentru alb-rosii.
Mika, asa cum este alintata Ioana de colege, a evoluat aproape fara greseala, in fata unei echipe care nu i-a pus prea mari probleme. Ana Maria Draghici a evoluat foarte bine si a fost cosgeterul echipei Baschet Club Star, ea totalizand, la final, 14 puncte. Nicoleta Constantinescu a marcat 11 puncte in 15 minute, in timp ce Mihaela Dragomir a reusit, intr-un singur sfert, sa totalizeze sase puncte si sase pase decisive. Meciul a contat pentru etapa a doua a Campionatului Municipal feminin Under 14 si s-a disputat sambata, 13 decembrie. Dupa un inceput echilibrat, scor 20-11 pentru Star, la finalul primei perioade de joc, au urmat zece minute perfecte pentru Denisa Fitero & Co, in care adversarele nu au putut inscrie niciun punct, in timp ce Baschet Club Star a marcat 21. Astfel, la pauza mare, fetele antrenate de Valentin Bala au condus cu 41-11, iar intalnirea era, practic, incheiata.
Miruna Lala si Ingrid Lisman, ultima la primul meci in tricoul alb-rosu, au evoluat destul de bine in suprafata de trei secunde, in timp ce Denisa Fitero a fost folosita si ca extrema. Diferenta de talie si-a spus cuvantul dupa pauza, atunci cand Ioana Murea a marcat trei cosuri consecutive dupa tot atatea recuperari ofensive. In acest meci, Ioana Miroiu, Mihaela Dragomir, Nicoleta Constantinescu, Denisa Fitero si Miruna Lala au fost folosite mai putin, conducerea tehnica preferand sa le vada la lucru si pe sportivele care nu au jucat foarte mult in prima parte a Campionatului National feminin Under 14. „Sunt momente cand nici nu stii ce echipa este in teren. Atat «titularele» cat si «rezervele», daca le putem numi astfel, marcheaza la fel de multe puncte si se apara foarte bine. Nici nu ne-am dat seama cine a fost pe parchet”, a declarat Valentin Bala pentru site.
Duminica seara a fost programata o "seara in echipa". Cateva componente ale Baschet Club Star si antrenorul Valentin Bala au iesit la o scurta plimbare, o pizza la Cafeneaua Actorilor din Parcul Tineretului, iar spre seara, fetele au vizionat un film la Mall Vitan.
MINIBASCHET. Selectioana Under 12 feminin a Baschet Club Star a castigat partida cu CSS 4 din cadrul primei etape a Campionatului Municipal feminin. Chiar daca nu au avut niciun antrenament impreuna, in componenta actuala, cele zece jucatoare au reusit sa-si adjudece intalnirea cu 23-13, la capatul unui meci foarte disputat. Pana acum, echipa de minibaschet a clubului nostru nu a pierdut niciun joc. Luni seara, de la ora 18.30, Baschet Club Star joaca in deplasare cu Raptors.

Niciun comentariu: