miercuri, 10 decembrie 2008

MUNICIPAL. Sambata se joaca etapa a doua

Chiar daca prima faza a meciurilor din cadrul Campionatului National feminin Under 14 s-au incheiat, Baschet Club Star va mai disputa cateva partide pana la finalul acestui an. Prima va avea loc chiar la sfarsitul acestei saptamani, in Campionatul Municipal feminin Under 14. Sambata, 13 decembrie, jucatoarele
alb-rosii vor disputa etapa a doua din cadrul intrecerii mai sus amintite, runda in care Baschet Club Star va intalni, in deplasare, formatia Clubului Sportiv Scolar 4 Bucuresti.
Cum conducerea tehnica nu a fixat niciun obiectiv pentru Campionatul Municipal feminin Under 14, la acest joc vor fi prezente pe teren baschetbaliste care au evoluat mai putin in acest sezon competitional. „Dorim sa o vedem la lucru si pe Andreea Nichifor, care nu a evoluat in niciun meci pentru noi anul acesta. In cazul in care Roxana Mitroi va fi apta de joc va fi trecuta si ea pe foaia de arbitraj. Incercam sa mai aducem un centru in perioada de transferari, asa ca exista posibilitatea ca si aceasta baschetbalista sa intre in partida de sambata”, a declarat Valentin Bala pentru site.
In acest caz vor fi odihnite sportivele care au fost titulare de-a lungul primei parti a intrecerii interne la junioare trei. Astfel, Ioana Miroiu, Nicoleta Constantinescu, Miruna Lala (foto, la minge) sau Madalina Stan vor face loc pentru colegele lor, care nu au fost prezente pe teren foarte multe minute. „Le pastram pe Mihaela Dragomir si pe Denisa Fitero in lot, chiar daca ele au fost titulare. Prima are de recuperat o etapa de suspendare, iar cea de-a doua are nevoie de jocuri pentru ca este componenta a lotului national Under 13”, a completat Valentin Bala.
Lotul pentru partida cu CSS 4 va fi definitivat abia vineri seara. Joi dimineata majoritatea componentelor de la Baschet Club Star sustine teza unica la matematica, astfel ca antrenamentele de marti si de miercuri au fost anulate, pentru a le permite fetelor sa se pregateasca la scoala.
CAMPIONAT NATIONAL. In ceea ce priveste faza a doua a grupelor din cadrul Campionatului National feminin Under 14, aceasta va incepe pe data de 18 ianuarie 2009. Se vor alcatui cate patru grupe a cate patru echipe fiecare, care vor juca dupa sistemul "tur-retur si un turneu". Federatia Romana de Baschet a anuntat ca seriile pentru aceasta faza vor fi definitivate pana cel mai tarziu miercuri, 17 decembrie 2008.

Niciun comentariu: