marți, 13 mai 2008

TRANSFER. Ioana Murea e aproape de Star!

Baschet Club Star incearca, in aceste zile, sa rezolve transferul Ioanei Murea (foto), de la Clubul Sportiv Scolar 6 Bucuresti. Conducerile tehnice ale celor doua grupari au ajuns la un acord in ceea ce priveste situatia jucatoarei de 13 ani, urmand ca aceasta sa inceapa pregatirile cu baschetbalistele alb-rosiii inca de marti seara. Singura problema este obtinerea dezlegarii, pe care C.S.S. 6 trebuie sa o acorde pentru ca Ioana Murea sa fie legitimata oficial la Baschet Club Star. Acest act trebuie eliberat de clubul la care a jucat sportiva in sezonul actual si apoi legalizat la federatia de specialitate in perioada de transfer, care se preconizeaza a avea loc in lunile iulie-august 2008. Albert Zimleanschi, antrenorul echipei C.S.S. 6, si-a dat acordul pentru ca Ioana sa poata incepe pregatirile alaturi de noile sale colege, insa decizia finala in ceea ce priveste transferul urmeaza a fi luata de Mihai Rolea, presedintele Clubului Sportiv Scolar 6. Luni seara, „Mika”, asa cum este alintata Ioana de jucatoarele de la Star, si-a cunoscut oficial noua echipa, urmand ca marti seara sa se alature lotului si sa inceapa antrenamentele.
Ioana Murea a inceput baschetul de performanta in luna septembrie a anului 2006, atunci cand a fost selectionata de Nesrim Omer Apostu, care i-a oferit apoi posibilitatea de a evolua in Campionatul National feminin Under 14, la grupa condusa de Albert Zimleanschi. Aici a fost remarcata de oficialii Baschet Club Star, pentru prestatiile sale deosebite din meciurile sustinute impotriva echipei noastre. Mika va purta tricoul cu numarul 12 la Baschet Club Star, insa nu va avea drept de joc la turneul final de la Targu Secuiesc. „Facem tot ceea ce depinde de noi pentru a legitima jucatoarea. Decizia finala o vor lua insa cei de la Clubul Sportiv Scolar 6. Personal, am discutat cu domnul Zimleanschi, antrenorul Ioanei, si acesta si-a dat acordul pentru ca sportiva sa vina la Baschet Club Star. Acum asteptam sa se definitiveze actele si sper sa avem carnetul si dezlegarea baschetbalistei cat mai curand posibil. Asa cum am mai spus, incercam sa construim aici o echipa competitiva, care sa se poata bate, de la egal la egal, cu formatii precum Olimpia, PH sau MC Cluj-Napoca,
Universitatea Craiova, Phoenix Galati sau CSS Bega Timisoara”, a declarat Valentin Bala pentru site-ul Baschet Club Star.

Un comentariu:

secret spunea...

da de ce are nr 12 la echipament nu are 12 coco?