marți, 1 aprilie 2008

ESEC. Wasserburg a stiut sa profite

TSV Wasserburg a dispus cu 55-32 de Baschet Club Star in primul meci pe care jucatoarele alb-rosiii l-au avut la turneul international din Germania.
Ioana Miroiu (foto) a inceput intalnirea perfect si a pus pe tabela sapte puncte in doar cinci minute de joc, moment in care romancele se aflau in avantaj, scor 11-8. Chiar daca gruparea din Capitala a dominat prima perioada, gazdele s-au apropiat si au preluat conducerea in minutul noua, avand 12-11. Alice Nita si Denisa Fitero au venit la linia de aruncari libere, insa toate cele patru incercari de a marca au fost ratate. Mai mult, amfitrioanele au finalizat doua contraatacuri, astfel ca tabela a aratat
16-11 dupa zece minute. In cel de-al doilea sfert, romancele au revenit in joc, tot prin Ioana Miroiu, care a pus pe foaia de arbitraj trei din cele cinci puncte marcate de Baschet Club Star, pana la jumatatea celei de-a doua perioade. In minutul 15 scorul a fost de 20-16, pentru ca, patru minute mai tarziu, tabela sa indice 23-22 pentru TSV Wasserburg. Pana la pauza mare, gazdele au mai punctat de doua ori si au dus scorul la 26-22. Meciul s-a inchis, practic, in primele sase minute de la reluare, cand TSV a realizat zece puncte si a primit doar doua. Doar cosul de trei puncte reusit de Corina Rupa de la aproximativ noua metri mai poate fi mentionat in evolutia sportivelor alb-rosiii in urmatoarele 20 de minute. Scorul final, 55-32, este, poate, prea dur cu ceea ce s-a intamplat pe teren, insa cele doua team-uri se vor intalni din nou sambata, in Badriahalle, aceasta fiind denumirea salii sporturilor din Wasserburg.
De notat ca, inainte de inceputul meciului, baschetbalistele de la Star au facut un antrenament de aruncari cu Diana Pop si cu Wanda Guyton, cele doua mari jucatoare fiind incantate de modul cum au lucrat fetele. "Le-am corectat mai mult pe aruncarea de doi pasi de pe partea stanga, deoarece, acolo, multe nu si-au facut pasii asa cum trebuie. In rest a fost o sedinta de pregatire interesanta", ne-a declarat Diana Pop. Miercuri, Baschet Club Star va intalni pe Jahn Munchen, intr-un joc care va incepe la ora 19:30, ora Romaniei. De dimineata, fetele au programat un antrenament usor, pe stadionul din Wasserburg. In cazul in care v-a ploua, sedinta de pregatire va avea loc la complexul "Fit & Fun". Tot miercuri, 2 aprilie, Alice Nita implineste 14 ani, prilej cu care conducerea clubului ii ureaza cat mai multe realizari la BC Star, sanatate si cat mai multe convocari sub culorile alb-rosiii. La multi ani, Alice!

Niciun comentariu: