vineri, 18 ianuarie 2008

ONOMASTICA. Coco e cea mai inteleapta!

Fara indoiala, luna ianuarie a fost una destul de bogata in aniversari. Dupa Denisa Fitero, astazi a venit randul Corinei Rupa (foto) sa-si serbeze ziua de nastere, extrema alb-rosiilor devenind prima jucatoare de la Star care a implinit varsta de 14 ani! Coco este nascuta pe 18 ianuarie 1994. Dintre toate componentele echipei, Corina este cea care are cele mai multe selectii la Baschet Club Star, deoarece a inceput baschetul de performanta pe 30 martie 2003.
Coco a facut parte din formatia care a cucerit medalia de bronz la categoria Under 10, in 2004, atunci cand Campionatul National s-a desfasurat in Capitala, la scoala 97. A urmat apoi un loc cinci la Campionatul National Under 12, un an mai tarziu, competitie care s-a desfasurat la Margineanca, langa Targoviste. Extrema B.C. Star a facut parte din aceeasi generatie cu Liliana Usurelu, fara indoiala cea mai buna jucatoare din tara la categoria de varsta Under 14. Atat Corina Rupa cat si Liliana Usurelu au facut parte din formatia de baza a formatiei noastre in 2003, atunci cand Baschet Club Star a castigat Campionatul Municipal la Under 12. Din 2005, grupa de minibaschet a clubului nostru
s-a desfiintat, astfel ca jucatoarea a trebuit sa renunte o perioada, dupa care si-a continuat antrenamentele la Olimpia.
La inceputul acestui sezon, Corina Rupa a revenit la Baschet Club Star si a fost alaturi de fete inca de la cantonamentul montan de la Sinaia, din luna septembrie a anului trecut. Recordul personal al lui Coco este de opt puncte, jucatoarea atingand aceasta cota in mai multe partide. In decembrie 2004, la un turneu la Cluj-Napoca, Corina Rupa a reusit 15 puncte intr-un joc cu LAPI Dej, intalnire castigata atunci de Baschet Club Star cu 55-38. In aceasta seara Coco isi va petrece onomastica alaturi de colege, la antrenament, urmand ca petrecerea sa aiba loc maine seara, dupa cele doua partide cu Universitatea Craiova. Conducerea Baschet Club Star ii ureaza Corinei Rupa cat mai multe meciuri la echipa, sanatate si implinirea tuturor dorintelor. La Multi Ani, Coco!

Niciun comentariu: